Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Επιστρέφει στη φυλακή η Lindsay Lohan!

Επιστρέφει στη φυλακή η Lohan μετά από έλεγχο που της έκανε το δικαστήριο για χρήση ναρκωτικών.

Δεύτερο σπίτι της φαίνεται πως έχει κάνει τη φυλακή η Lindsay Lohan, η οποία έρχεται για τρίτη φορά αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη… Ο δικαστής ζήτησε να παραμένει 30 μέρες στη φυλακή.

Η γνωστή τραγουδίστρια-ηθοποιός είναι γνωστή στην ξένη showbiz για τα καμώματά της, αλλά όπως όλα δείχνουν έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια. Η νεαρή ηθοποιός που παρέμεινε στη φυλακή για 14 μέρες φαίνεται πως επιστρέφει εκεί, αφού βρέθηκε θετική σε έλεγχο ναρκωτικών που της έγινε.
 
Η Lohan είχε κατηγορηθεί πολλές φορές για ναρκωτικά και αλκοολισμό και μυαλό δεν έβαλε. Μετά από πολλές προειδοποιήσεις, η Lohan είχε οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκόολ, το 2007. Η αντισυμβατική συμπεριφορά της όμως, της δημιούργησε πολλά προβλήματα και τα δάκρυά της δεν συγκίνησαν κανένα στο δικαστήριο.
 
Προς το παρόν, η διάσημη ηθοποιός οδηγήθηκε στη φυλακή για 30 μέρες και αναμένεται να βρεθεί μπροστά στη δικαστή στις 22 Οκτωβρίου.

Μέχρι στιγμής πάντως, η Lohan δεν είχε εκτίσει καμιά από τις δυο ποινές της κανονικά. Την πρώτη φορά είχε μείνει στη φυλακή 84 λεπτά και τη δεύτερη 14 μέρες.

 
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε