Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Εrifilli: Όταν η υψηλή ραπτική συναντά τα παραμύθια στα πιο ονειρεμένα νυφικά…

Εrifilli: Όταν η υψηλή ραπτική συναντά τα παραμύθια στα πιο ονειρεμένα νυφικά…

Αιθέρια ολομέταξα σιφόν, υπέροχες δαντέλες. Παραμυθένια νυφικά, ονειρεμένο στιλ για την πρωταγωνίστρια της ημέρας. Η Εριφύλλη Νικολοπούλου ξέρει καλά να ακούει τις επιθυμίες σου…

Η καλή σου νεράιδα που θα ακούσει όσα της πεις κι ακόμα περισσότερα. Οι επιθυμίες σου θα γίνουν τα υλικά στα χέρια της που θα υφάνουν το όνειρό σου, το φόρεμα που θα ντύσει μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σου. Η επίσκεψη στο ατελιέ της Εριφύλλης είναι πραγματική εμπειρία…

Είναι μια από τις πιο σπουδαίες γυναίκες, ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας. Η Erifilli Nikolopoulou είναι αυτό που λέμε μία γυναίκα που εκτός από ταλαντούχα έχει όραμα. Έχει όραμα πίσω από κάθε της δημιουργία και το βλέπεις σε κάθε της ρούχο. Δεν επαναπαύεται, δίνει εύστοχη προσοχή στη λεπτομέρεια και στα υλικά και ανήκει σε αυτόν το μικρό αριθμό δημιουργών μόδας, στη μικρή μας χώρα, που η δουλειά τους αντιπροσωπεύει ολόκληρη τη φιλοσοφία που έχουν για τη ζωή. Αν μη τι άλλο όταν επιλέγεις να φορέσεις ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής με την υπογραφή Erifilli ξέρεις πως φοράς ρούχο με προσωπικότητα.

Η Erifilli για όλα τα νέα κορίτσια εκεί έξω που μπορεί να μην ξέρουν και τόσες λεπτομέρειες έχει σπουδάσει στο Παρίσι, αγαπάει πολύ τα ρούχα υψηλής ραπτικής, έχει βασική της λεπτομέρεια τον κορσέ και το προσωπικό της ομώνυμο Brand υπάρχει από το 1989. Αναμφισβήτητα λοιπόν όταν την επισκέπτεσαι βρίσκεσαι μπροστά σε μία γυναίκα με εμπειρία στο χώρο, με άριστη γνώση της γυναίκας αλλά και πώς αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο η προσωπικότητα μέσα από την επιλογή ενός ρούχου. Η Erifilli εκτός από ρούχα υψηλής ραπτικής διαθέτει και μία από τις σπουδαιότερες σειρές από νυφικά στην Ελλάδα και με αφορμή την αφθονία των γάμων την εποχή αυτή δεν θα μπορούσα να μην μπω στον πειρασμό να δω τα πιο chic νυφικά αλλά και να μάθω όλα τα μυστικά που μία υποψήφια νύφη αξίζει να γνωρίζει από μία ειδικό.

Είσαστε εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας. Τι ήταν αυτό που σας γοήτευσε ώστε να ασχοληθείτε με αυτόν;

Όλη μου η ζωή! Και αυτό γιατί είχα σημαντική επιρροή από την κοντέσα ζακυνθινή γιαγιά μου, η οποία αγαπούσε τις τέχνες. Ζωγράφιζε η ίδια και τα ρούχα που φορούσε ήταν ό,τι πιο εξεζητημένο κυκλοφορούσε στην Ευρώπη εκείνη την εποχή. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την κληρονομιά μου αυτή, αφού μου έδειξε ουσιαστικά το δρόμο. Όταν έχεις vintage haute couture καπέλα του Dior, Lanvin μαντώ και φορέματα από τη γιαγιά σου, δύσκολα το προσπερνάς.

Συνεχίζει μετά από τη μεγάλη αναγνώριση της δουλειάς σας ο λόγος πίσω από κάθε δημιουργία να παραμένει ο ίδιος;

Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά!

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε