Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πως επηρεάζει την προσωπική σου ζωή ο Ήλιος στον Κριό;

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πως επηρεάζει την προσωπική σου ζωή ο Ήλιος στον Κριό;

Πολλές σχέσεις θα υποστούν ανατροπές, κάποιες σχέσεις εφήμερες θα μετατραπούν σε μόνιμες και το αντίστροφο, ενώ πολλοί θα αναζητήσουν την τελειότητα ή θα επιστρέψουν σε μια παλιά σχέση.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου και ώρα 13:02, σηματοδοτεί πολλά πράγματα! Συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα αστρολογίας και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού αυτή τη στιγμή ο Ήλιος μόλις έχει ολοκληρώσει το ετήσιο ταξίδι του στον ζωδιακό κύκλο και ξεκινάει μια νέα πορεία από την μηδενική μοίρα του Κριού. Επειδή όμως η Άνοιξη συμπίπτει με το άνθισμα των λουλουδιών, με την βελτίωση του καιρού και φυσικά με την αύξηση της ερωτικής επιθυμίας, εδώ θα ασχοληθούμε με τις ερωτικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο.

Εξάλλου, το γεγονός ότι στον συγκεκριμένο χάρτη, ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και τον Ουρανό, και τετράγωνο με την Σελήνη και τον Πλούτωνα, ενώ παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τον Ερμή και τον Κρόνο, δείχνει ότι πολλές σχέσεις θα υποστούν ανατροπές, κάποιες σχέσεις εφήμερες θα μετατραπούν σε μόνιμες και το αντίστροφο, ενώ πολλοί θα αναζητήσουν την τελειότητα ή θα επιστρέψουν σε μια παλιά σχέση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Κριό;
Τα πιο ευνοημένα ζώδια της ανοιξιάτικης περιόδου θα είναι οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε