Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εσείς έχετε δει ταινία 3D;

Εσείς έχετε δει ταινία 3D;
Στον δρόμο που χάραξε το «Avatar» θα βαδίσουν οι εταιρείες παραγωγής του Χόλιγουντ.
Η τρισδιάστατη μορφή της ταινίας φαίνεται πως αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία και έπειτα κι από την «Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων», τα στούντιο κάνουν επενδύσεις και ελπίζουν σε μεγάλες εισπράξεις. Οι συνέχειες επιτυχημένων ταινιών, οι μεταφορές βιβλίων στην μεγάλη οθόνη και οι ταινίες 3D θα είναι οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής καλοκαιρινής περιόδου. 
Ο κύκλος ανοίγει στις 2 Μαΐου με την προβολή του Iron Man 2. Η πρώτη ταινία του Ρόμπερτ Ντάουνινγκ βρήκε μεγάλη επιτυχία έφτασε σε εισπράξεις τα 600 εκατομμύρια δολάρια. Τον ίδιο μήνα θα κυκλοφορήσει και το πολυαναμενόμενο Sex and the City 2, η μεταφορά του παιχνιδιού Prince of Persia, η νέα εκδοχή Ρομπέν των Δασών με πρωταγωνιστή των Ράσελ Κρόου και το τρισδιάστατο Shrek Forever After.
Τον Ιούνιο θα δούμε τον Τσάκι Τσαν στο The Karate Kid, την κωμωδία Knight and Day με πρωταγωνιστές τους Τομ Κρουζ και Κάμερον Ντίαζ και το τρισδιάστατο Toy Story 3.
O Κρις Νόλαν, μετά τον επιτυχημένο «Σκοτεινό Ιππότη», επιστρέφει με την ταινία Inception, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Μάικλ Κέιν και η Ελεν Πέιτζ. Στην κατηγορία των 3D θα δούμε το σίκουελ Cats & Dogs: Revenge of Kitty Galore, καθώς και το Step Up.
Τέλος, η μεταφορά στον κινηματογράφο του μπεστ σέλερ της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ Eat Pray Love με πρωταγωνιστές την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Χαβιέ Μπαρδέμ, θα είναι η ταινία που κλείνει την αλυσίδα της νέας εποχής των στούντιο του Χόλιγουντ.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε