Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εσώρουχα! Τα πιο χρήσιμα “gadgets” μιας γυναίκας… Διάβασε τα smart tips που θα σε σώσουν!

Ποιο είναι το σωστό σουτιέν; Μπορούν τα εσώρουχα να καλύψουν ατέλειες; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα εσώρουχά σου…

Το θέμα που θίγουμε σήμερα είναι ευαίσθητο και καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός. Είναι κάτι που παρόλο που το φοράμε γυναίκες και άντρες, ανεξαρτήτου ηλικίας, έχει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας και είναι κάτι που αποχωριζόμαστε σε επιλεγμένενες στιγμές. Στις γυναίκες -σε μας δηλαδή- έχει  ακόμα περισσότερη βαρύτητα (όπως τα πάντα άλλωστε σαυτή τη ζωή ) αφού η επιλογή μας πρέπει να μας βγάλει ασπροπρόσωπη αλλά και να δείχνει πολλά, πέρα από την αισθητική και την προσωπικότητά μας.

Οι κατηγορίες

Τα γυναικεία εσώρουχα μπορείς άνετα να τα χωρίσεις σε κατηγορίες και συνήθως είναι και οι κατηγορίες που τα τακτοποιείς στο συρτάρι σου.
-Στα πρακτικά: εκείνα που φοράς κάθε μέρα στη δουλειά.  Στην στην απόχρωση του δέρματός σου -τα οποία σε βγάζουν ασπροπρόσωπη σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Και εκείνα που είναι για τις δύσκολες μέρες του μήνα.

Στα sexy: εσώρουχα ανάλαφρα, πολλά υποσχόμενα. Που το αγόρι σου νομίζει πως, εσύ, μόνο με τέτοια κυκλοφορείς.

H φωτογραφία είναι από το Net-a-porter

Το tlife.gr δεν θα επέμβει στις επιλογές σου, ούτε θα σου χαράξει πορεία στο τί μπορεί εσένα να σου αρέσει να φοράς κάτω από τα ρούχα σου. Θα σου πει όμως κάποιες βασικές πληροφορίες που είναι καλό να γνωρίζεις.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε