Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κ.Βουτσάς λίγο πριν ανέβει στη σκηνή

Ετοιμαζόταν για την παράσταση που θα έδινε στο αρχαίο θέατρο του Διός ωστόσο δεν εμπνέιε ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Ήταν λίγο πριν τις 10 χθες το βράδυ πριν βγει στη σκηνή για την παράσταση της “Λυσιστράτης” στο αρχαίο θέατρο του Δίου, όταν ο Κώστας Βουτσάς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε επειγόντως στο κρατικό νοσοκομείο Κατερίνης και από εκεί στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν, ο ηθοποιός εισήχθη μετά από αναφερόμενη ήπια κρανιακή κάκωση. Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για να υποβληθεί σε παρακλινικό έλεγχο, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Εξαιτίας αυτού, ματαιώνεται και η σημερινή παράσταση της Λυσιστράτης στα Τέμπη.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Alter η κόρη του κ.Βουτσά, Σάντρα, είπε οτι ο πατέρας της πάσχει από χρόνιο άσθμα. “Υπήρχε πολλή ζέστη και υγρασία στην περιοχή και ο πατέρας μου λόγω του άσθματος αισθάνθηκε δυσφορία. Μεταφέρθηκε στην Κατερίνη στο νοσοκομείο και μετά στη Θεσσαλονίκη. Τώρα είναι μια χάρα. Απλά πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας”, είπε η κύρια Σάντρα Βουτσά.

 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε