Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έτσι θα είναι το νυφικό της Καλομοίρας!

Αποκλειστικά στο TLIFE όλες οι λεπομέρειες του γάμου! Ο στυλίστας και ο μακιγιέρ της, μας αποκαλύπτουν πως θα είναι η νύφη στην ωραιότερη στιγμή της ζωής της!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει σε λίγους μήνες η Καλομοίρα μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπούσαλη σε μια ρομαντική τελετή που ετοιμάζει στην Αμερική. ΤοTLIFE έμαθε τις τελευταίες λεπτομέριες των προετοιμασιών του λαμπερού γάμου.

Αυτήν την περίοδο, κύριο μέλημά της είναι η αποστολή των προσκλήσεων και προσπαθεί να δει πως θα μετακινηθούν οι καλεσμένοι που θα φύγουν από την Ελλάδα για την Αμερική. Η μέλουσα νυφούλα είναι λίγο αγχωμένη αλλά ταυτόχρονα χαίρεται πολύ. “Η Καλομοίρα είναι πολύ χαρούμενη που θα γίνει νυφούλα“, λέει η γιαγιά της Ελένη, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν θα καταφέρει να είναι στο γάμο.

Το νυφικό της θα είναι μια δημιουργία των ΜΙ-RO και θα έχει ένα ρομαντικό πριγκιπικό στυλ που ταιριάζει απόλυτα στην Καλομοίρα“, αναφέρει ο στυλίστας της Κωστής Ζήσης. Τα παπούτσια που θα φορέσει θα είναι δημιουργίες του Δούκα Χατζηδούκα. Μάλιστα, ο Δούκας Χατζηδούκας έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά και έχει σχεδιάσει δύο ζευγάρια παπούτσια ένα για την εκκλησία και ένα για τη δεξίωση, τα οποία είναι σε απόλυτη αρμονία με το νυφικό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε