Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Eurovision 2013: Όλα όσα θα δούμε στον ελληνικό τελικό!

Eurovision 2013: Όλα όσα θα δούμε στον ελληνικό τελικό!

Υπερπαραγωγή ο ελληνικός τελικός της Eurovision…

Μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις, εντυπωσιακές παρουσίες και ξεχωριστές συνεργασίες επί σκηνής ετοιμάζει η ΕΡΤ και το Mad για τη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision που θα γίνει τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου Gazi Music Hall!

 

Οι τέσσερις υποψήφιοι που διεκδικούν το εισιτήριο για τη φετινή Eurovision της Σουηδίας, παρουσίασαν πριν λίγες μέρες τα τραγούδια τους στο Semiramis στην Κηφισιά και έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επιλογή του Eurosong 2013 στο μοναδικό Mad Show. Η Αγγελική Ηλιάδη, η Θωμαή Απέργη, ο Alex Leon με την Giorgina, αλλά και οι Kοza Mostra με τον Αγάθωνα περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη βραδιά.

 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης που θα είναι οι οικοδεσπότες του event έχουν ξεκινήσει τις εντατικές πρόβες, ενώ πολλές αναμένεται να είναι και οι εκπλήξεις.

 

Τα τραγούδια για την Eurovision θα παρουσιαστούν με την εξής σειρά, κατόπιν κλήρωσης που έγινε στα γραφεία των δισκογραφικών εταιρειών “Panik” και “Platinum”:

Μαζί τους , σε special Eurovision acts θα εμφανιστούν η Demy, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ελένη Φουρέιρα, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου και οι MEΛΙSSES.


 

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε