Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Έβγαλε τη βέρα και η Heidi Klum, λίγο μετά τον Seal! Η ζωή του πρώην ζευγαριού σε φωτογραφίες

Άργησαν αλλά τις έβγαλαν και οι δύο κλείνοντας οριστικά κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

O χωρισμός της Heidi Klum και του Seal ήταν έκπληξη για πολλούς. Το ζευγάρι ήταν από τα πιο αγαπημένα του Hollywood και κανείς δεν πίστευε ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Ο τραγουδιστής, λίγο μετά τν ανακοίνωση του διαζυγίου τους, είχε δηλώσει πως αγαπάει πολύ την Heidi και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Μάλιστα είχε αρνηθεί να βγάλει την βέρα του αφού δεν του ήταν εύκολο να απαρνηθεί ότι τον δένει με το πρώην μοντέλο. Επίσης, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης…

Με την βέρα στο χέρι όμως κυκλοφορούσε και η Heidi αμέσως μετά τον χωρισμό της. Πράγμα που έδειχνε ότι ίσως δεν είχαν τελειώσει όλα. Άλλωστε το ζευγάρι έχει 4 παιδιά τα οποία αποτελούν και θα αποτελούν πάντα προτεραιότητά τους.

Ωστόσο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Seal αποφάσισε να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του. Έβγαλε από το χέρι τη βέρα του. Τέσσερις μέρες αργότερα εμφανίστηκε και η Heidi χωρίς βέρα στο δεξί!

Το supermodel είχε πάει περίπατο με τα παιδιά της και φαινόταν καλοδιάθετη, έτοιμη να προχωρήσει μπροστά χωρίς τον Seal πλέον στο πλευρό της. Μάλιστα, έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μόλις την περασμένη εβδομάδα, στην εκδήλωση του amfAR.

Παρόλο που ο τραγουδιστής να άνοιξε την καρδιά του στην Ellen DeGeneres για το διαζύγιό του, η ίδια έχει αποφασίσει να κρατήσει τα συναισθήματά της για τον εαυτό της. Όλα δείχνουν όμως πια πως δεν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης.

Δες τη ζωή του πρώην ζευγαριού σε φωτογραφίες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε