Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Έχασε 40 κιλά για να γίνει μοντέλο!

Ο Γιάννης Μαριακάκης ήταν υπέρβαρος κι έχασε με αιματηρές θυσίες τα κιλά για να κατακτήσει τις πασαρέλες.

Ο 23χρονος μηχανολόγος από την Κρήτη χρειάστηκε δύο χρόνια με αυτοπειθαρχία και εξαντλητική γυμναστική προκειμένου να μπει στο χώρο του μόντελινγκ. “Από μικρό παιδί με γοήτευε ο χώρος της μόδας, ωστόσο το παρουσιαστικό μου δεν με ευνοούσε. Πάντα είχα παραπανίσια κιλά. Πότε δεν πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γινόμουν μέρος της μόδας και εγώ”, υποστήριξε στην εφημερίδα Espresso ο ίδιος. 

“Εβαλα λοιπόν στοίχημα με τον εαυτό μου να χάσω τα περιττά κιλά που αποτελούσαν εμπόδιο για την επίτευξη του στόχου μου και με υπομονή και πειθαρχία το κατάφερα. Το όνειρό μου είναι να συνεργαστώ με άξιους ανθρώπους του χώρου -σχεδιαστές, στιλίστες, φωτογράφους- και να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος στη δουλειά μου. Εξάλλου, πέρα από το θέμα της υγείας που είναι πρωτεύον -ήμουν σχεδόν παχύσαρκος- αδυνάτισα για να γίνω μοντέλο”, εξηγεί το μοντέλο για τα όνειρά του για μία καριέρα στον χώρο της μόδας.

Ο Γιάννης σε εφηβική ηλικία

Δεν ήταν όμως εύκολο να φτάσει τον στόχο του: “Πέρα από αυτοπειθαρχία που είναι παράγοντας-καταλύτης, έκανα για πολλές ώρες αερόβια γυμναστική συνδυασμένη με σωστή διατροφή. Το μενού μου είχε ελάχιστη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και μεγάλη ποσότητα σε σαλάτες και πρωτεΐνες. Στην αρχή, η διαδικασία μού φάνηκε βουνό, αλλά όταν άρχισα να βλέπω τα πρώτα αποτελέσματα το πήρα ακόμη πιο ζεστά”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε