Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έχασε το μωρό της στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης!

Η γνωστή τργουδίστρια ζει το προσωπικό της δράμα μετά την αποβολή που είχε, ενώ βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Το μωρό της έχασε, ενώ βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Βρετανίδα τραγουδίστρια Lily Allen. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη, με έντονους πόνους στην κοιλιά.

 
Η 25χρονη Lily που βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής της και περίμενει το μωράκι της με τον σύντροφό της Sam Cooper, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν το μωρό. Η νεαρή κοπέλα είχε χάσει ακόμη ένα παιδί, όταν ήταν έγκυος το 2008.
 
Τελευταία, η Allen πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις, κυρίως σε επιδείξεις μόδας, όπου ήταν εμφανής η εγκυμοσύνη της, ενώ είχε δηλώσει πως θέλει να παντρευτεί το σύντροφό της και πως αγαπάει το σώμα της που αλλάζει.
 
Ο εκπρόσωπός τους, επιβεβαίωσε αμέσως τη θλιβερή είδηση της αποβολής, λέγοντας: “Με μεγάλη στεναχώρια, επιβεβαιώνουμε ότι η Lily Allen και ο Sam Cooper έχασαν το μωρό τους. Το ζευγάρι ζητά σεβασμό στην ιδιωτική ζωή του και απομόνωση στη δύσκολη αυτή στιγμή. Δεν θα γίνει κανένα άλλο σχόλιο”.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε