Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Έχεις κόλλημα με τη φωτογραφία; Γίνε η profile picture του J. Timberlake!

Ο Τζ. Τίμπερλεϊκ τρέχει ένα διαγωνισμό για να βρει την καλύτερη φωτογραφία που αντιπροσωπεύει την φράση “Every Second Counts” (“Κάθε Δευτερόλεπτο Μετράει”), με αφορμή την νέα του ταινία, “In Time”.

Ο  Τζάστιν Τίμπερλεϊκ τρέχει ένα διαγωνισμό για να βρει την καλύτερη φωτογραφία που αντιπροσωπεύει την φράση “Every Second Counts” (“Κάθε Δευτερόλεπτο Μετράει”), με αφορμή την νέα του ταινία, In Time”. Η φωτογραφία αυτή μπορεί να απεικονίζει μια στιγμή όπου παραλίγο να συμβεί κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Μια χαμένη ευκαιρία. Μια στιγμή χαράς που μένει αξέχαστη. Η φωτογραφία μπορεί να απεικονίζει οτιδήποτε – ο Τζάστιν ψάχνει για την πιο ξεχωριστή ματιά που αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το θέμα “Every Second Counts”. Μπορεί να είναι εν κινήσει, συγκινητική, πρωτότυπη… δεν υπάρχουν δημιουργικοί περιορισμοί.

 

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θα επιλέξει πέντε φιναλίστ από όλες τις φωτογραφίες (οι φωτογραφίες πρέπει να ακολουθούν τους Όρους του Διαγωνισμού:  Terms & Conditions ) και θα υπάρξουν άλλες πέντε φιναλίστ που θα οριστούν από ψηφοφορία. Από τις δέκα αυτές φωτογραφίες, ο Τίμπερλεϊκ θα επιλέξει την νικητήρια φωτογραφία.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε