Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έχεις σωματότυπο αχλάδι (δηλαδή περιφέρεια); Η Σ.Πασχάλη έχει τις ιδανικές ασκήσεις για σένα

Έχεις σωματότυπο αχλάδι (δηλαδή περιφέρεια); Η Σ.Πασχάλη έχει τις ιδανικές ασκήσεις για σένα

Σε απασχολούν τα ψωμάκια και οι γλουτοί ή το δικό σου πρόβλημα εντοπίζεται στην κοιλιά και την περιφέρεια; Η Σόφη Πασχάλη σου δείχνει ασκήσεις ειδικά σχεδιασμένες για να λύσουν τα προβλήματα κάθε γυναικείου σωματότυπου.

Ποιος είναι ο δικός σου σωματότυπος; Σε απασχολούν τα ψωμάκια στους γλουτούς ή το δικό σου πρόβλημα εντοπίζεται στην κοιλιά και την περιφέρεια; Η Σόφη Πασχάλη ήρθε στο TLIFE και μας έδειξε ασκήσεις ειδικά σχεδιασμένες για να λύσουν τα προβλήματα κάθε γυναικείου σωματότυπου.

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάμε με ένα σετ αφιερωμένο σε εσένα που έχεις σωματότυπο αχλάδι και επιθυμείς να μειώσεις τα παχάκια που πετάνε στο πλάι των μηρών και των γλουτών! 

Μείνε συντονισμένη στο TLIFE και την επόμενη εβδομάδα θα δεις αναλυτικά το πρόγραμμα που αφορά στο σωματότυπο μήλο!

Μήλο ή αχλάδι;

Γνωρίζεις πως οι δύο βασικοί σωματότυποι είναι ο σωματότυπος μήλο και ο σωματότυπος αχλάδι. Ο πρώτος αφορά σε γυναίκες που έχουν μεγαλύτερη περιφέρεια, λίπος στην κοιλιά και παχάκια στη μέση και χαμηλά στην πλάτη, ενώ ο δεύτερος είναι ο λεγόμενος “μεσογειακός” με το λίπος να συγκεντρώνεται στους γλουτούς και τα ψωμάκια. Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε σωματότυπο, όμως διαιτολόγοι και ειδικοί συμφωνούν σε ένα και μόνο πράγμα: Για να δεις πραγματικά αποτελέσματα πρέπει να κάνεις και γυμναστική.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε