Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ευγενία Μανωλίδου: Ψάχνω το θέμα με τις αισθητικές επεμβάσεις

Η παρουσιάστρια που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού όσο καμία άλλη μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ.

Η Ευγενία Μανωλίδου διαψεύδει όσους την κατηγορούν ότι έχει πάθει εμμονή με την νίκη της στο talent show και υποστηρίζει ότι απλά κάνει ότι καλύτερο μπορεί στον χρόνο που διαθέτει. Κι όσο κι αν η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε πει πως θα ήθελε να πιει έναν καφέ με την Ευγενία για να την γνωρίσει καλύτερα, η ίδια δεν φαίνεται να έχει στα σχέδιά της κάτι τέτοιο: ”Να πιω καφέ με την Ματθίλδη; Μπα, δεν είμαι τόσο τολμηρή”. 

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην περιβόητη κόντρα της με τον ανατρεπτικό μάνατζερ.”Δεν υπήρχε καμία κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη. Υπήρχαν απλώς διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες οι οποίες εκφράζονταν λίγο εντονότερα απ’ότι έχουμε συνηθίσει. Κατά τα άλλα όχι εχθρός μου δεν είναι, ούτε όμως θα μπορούσα να κάνω κάποιον φίλο σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα”, σχολίασε η Ευγενία.

Όσον αφορά την μεταγραφή της στο Mega και την παρουσίαση της εκπομπής Master Chef, δεν θέλησε να δηλώσει τίποτα ακόμη γιατί αυτό που προέχει για εκείνη είναι το Dancing with the Stars. Δεν δίστασε να μιλήσει όμως και για τις πλαστικές επεμβάσεις αναφέροντας: “Δεν έχει χρειαστεί να κάνω αισθητικές επεμβάσεις. Πάντα όμως με ενδιαφέρει το θέμα και το ψάχνω σιγά σιγά!”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε