Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Φ. Δάρρα: Χώρισε ύστερα από 13 χρόνια κοινής ζωής με τον συνθέτη Δ. Παπαδημητρίου

Φ. Δάρρα: Χώρισε ύστερα από 13 χρόνια κοινής ζωής με τον συνθέτη Δ. Παπαδημητρίου

Όταν η Δάρρα γνώρισε τον Παπαδημητρίου ήταν ήδη αρραβωνιασμένη με τον δημοσιογράφο Ν. Μάνεση και είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου. Η Δάρρα δεν μπορούσε να κάνει πίσω. Παντρεύτηκε τον Μάνεση, αλλά ο γάμος δεν κράτησε περισσότερο από μία εβδομάδα…

Δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Προφανώς γιατί δεν το ήθελαν τόσο πολύ ούτε και εκείνοι ούτε και η μοίρα. Γι αυτό και κάθε φορά που το προγραμμάτιζαν, κάποιο εμπόδιο εμφανιζόταν και ο γάμος άλλαζε ημερομηνία. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι, αν παντρεύονταν, ο γάμος θα γινόταν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Την πόλη όπου ο πατέρας του Δημήτρη Παπαδημητρίου και κορυφαίος νομικός, Στέλιος, δημιούργησε την οικογένειά του, εκεί όπου γνώρισε τον Αριστοτέλη Ωνάση και έγινε ο πιο πιστός του συνεργάτης μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του, γράφει χαρακτηριστικά το Θέμα People.

Η Φωτεινή Δάρρα σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα αναφέρει: “Δεν ήταν απλώς κεραυνοβόλος έρωτας. Ήταν ένας έρωτας καρμικός..”

“Όταν η Φωτεινή Δάρρα γνώρισε τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τα πράγματα στη ζωή της ήταν τακτοποιημένα. Θα γινόταν ηθοποιός και θα παντρευόταν τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση”, δηλώνει συνάδελφός της στο People.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε