Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Φ. Δρακοπούλου: Αποκαλύπτει στο TLIFE τη διατροφή που την κρατάει αδύνατη και μιλάει για τον Νότη και τον έρωτά της!

Φ. Δρακοπούλου: Αποκαλύπτει στο TLIFE τη διατροφή που την κρατάει αδύνατη και μιλάει για τον Νότη και τον έρωτά της!

Μια από τις καλύτερες γυναικείες φωνές της νέας γενιάς…

Η Φανή Δρακοπούλου, μια από τις καλύτερες γυναικείες φωνές της νέας γενιάς, όμορφη, σεμνή, χαμηλών τόνων κάνει βήματα δυνατά και σταθερά στην ελληνική δισκογραφία, ενώ φέτος εντυπωσίασε  στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στην Ιερά Οδό.

Στην πίστα είναι μία εντυπωσιακή ντίβα, ενώ στο καμαρίνι της είναι μια όμορφη, χαμογελαστή νέα γυναίκα. Αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της αλλά εμείς τη ρωτήσαμε αρκετά. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο studio και ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια για τα οποία μιλάει με μεγάλο ενθουσιασμό. Μάθε τη γυμανστική αλλά και τη διατροφή που κάνει για να κρατάει τη σιλουέτα της αλλά και πέντε πράγματα που δεν έχεις ακούσει ποτέ για κείνη!

Φέτος είσαι στην Ιερά Οδό με το Νότη Σφακιανάκη, Πως είναι η συνεργασία μαζί του; Είμαι ευτυχής που φέτος από το Νοέμβριο είχα την τύχη να συνεργάζομαι στην Ιερά Οδό με τον Νότη Σφακιανάκη! Είναι πραγματικά ένας μεγάλος καλλιτέχνης ! Τον εκτιμώ πάρα πολύ, πάνω απ όλα για την ειλικρίνεια του. Έμαθα πολλά μέσα από αυτή την εμπειρία και θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια για την αγκαλιά που μου πρόσφερε. Περάσαμε έναν αξέχαστο χειμώνα και… συνεχίζουμε ακόμη!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε