Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φ. Μαστροκώστα στο TLIFE: “Δεν θα δείτε τη Γωγώ στο reality!”

Η Φώφη Μαστροκώστα μιλά στο TLIFE για τη συμμετοχή της στο “Real Housewives” και δίνει την απάντηση της στις αρνητικές κριτικές και εξηγεί γιατί δεν θα δούμε καθόλου την αδερφή της, Γωγώ

Για την οικογένειά της, τη συμμετοχή της στο “Real Housewives” και τις αρνητικές κριτικές μίλησε η Φώφη Μαστροκώστα στο TLIFE. Η 39χρονη ιδιωτική υπάλληλος και αδελφή της Γωγώς Μαστροκώστα αποκάλυψε τις κρυφές πτυχές της ζωής της και μίλησε για το γάμο και την κόρη της.

 

Η Φώφη Μαστροκώστα είναι παντρεμένη τα τελευταία 7 χρόνια και έχει ένα κοριτσάκι, 3,5 χρόνων, την Ερσύνη. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην Α.Μ.Ε.Λ. (Αττικό Μετρό – Εταιρία Λειτουργίας), ενώ ταυτόχρονα είναι τελειόφοιτη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, όπου σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά. Μεγάλο της όνειρο είναι να κάνει μια δική της επιχείρηση.

 

Η συμμετοχή της στο ριάλιτι του Ant1 ήρθε μετά από προτροπή της φίλης της Ορθούλας και παρόλο που στην αρχή αντιμετώπισε την αρνητική στάση του συζύγου της, στη συνέχεια πήραν την κοινή απόφαση να συμμετέχουν. Αλλά και η αδελφή της Γωγώ Μαστροκώστα είχε ενδοιασμούς για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι. “Η πρόταση ήρθε μέσω της φίλης μου της Ορθούλας που της το είχαν ήδη προτείνει και μου είπε αν θέλω να συμμετέχω. Από την παραγωγή θεώρησαν πως είμαι κατάλληλη για το παιχνίδι κι έτσι πήρα την απόφαση”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Στην ερώτηση ποια ήταν η γνώμη της αδελφής της, όσον αφορά τη συμμετοχή της στις “Real Housewives”, η ίδια απάντησε: “Η απόφαση ήταν καθαρά δική μου και της οικογένειάς μου. Το πιο βασικό ήταν η συγκατάθεση του συζύγου μου. Στην αρχή δεν ήθελε, αλλά όταν γνώρισε τα άτομα της παραγωγής είπε το “ναι”. Είδε και το αμερικάνικο show, του άρεσε και δεν είχε αντίρρηση”, είπε και πρόσθεσε: “Στο ριάλιτι δεν θα δείτε την αδελφή μου. Εκείνη επέλεξε να μην συμμετέχει στο ριάλιτι”.

 

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε