Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Φ. Σκορδά – Γ. Λιάγκας: Οι λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου τους!

Από πού θα είναι οι μπομπονιέρες και σε ποιο μέρος θα γίνει η βάφτιση;

Ο Λιάγκας Junior ήρθε στη ζωή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στις 19 Απριλίου, κι από τότε οι δύο παρουσιαστές πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ μάλιστα, δεν τον αποχωρίζονται λεπτό. Ο μικρός Γιαννάκης λοιπόν, που σήμερα είναι 4 μηνών, μπορεί όλο αυτό το διάστημα να απολάμβανε τις πρώτες του καλοκαιρινές διακοπές με τη μαμά Φαίη και τον μπαμπά Γιώργο, τώρα όμως, ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του μεγάλη βουτιά… στην κολυμπήθρα και να ονομάζεται και επίσημα Γιάννης.

Κι αυτό διότι το ζευγάρι, όπως διαβάσαμε στο People, έχει ήδη αποφασίσει πότε και πού θα τον βαφτίσουν και μάλιστα, έχουν ξεκινήσει τις πρώτες προετοιμασίες… Οι δυο τους λοιπόν, σχεδιάζουν να βαφτίσουν το γιο τους την άνοιξη του 2012.

”Υπολογίζουν ότι τότε θα είναι όλα έτοιμα και θα μπορούν να ανταποκριθούν παράλληλα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Λένε ότι η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί κάπου στα μέσα Μαΐου, αφού ο μικρός θα έχει γιορτάσει και τα πρώτα του γενέθλια”, δήλώσε στο περιοδικό στενός φίλος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε