Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Φ. Σκορδά – Γ. Λιάγκας υποδέχτηκαν το 2011 στις Σέρρες!

Το ζευγάρι πέρασε τις γιορτινές μέρες στις Σέρρες με την οικογένεια της Φαίης!

Η νέα χρονιά σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για τη Φαίη και το Γιώργο,αν εξαιρέσει κανείς την ατυχία που είχαν με το αυτοκίνητό τους, αφού σε τέσσερις μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το γιο τους! Όπως αναφέρει το περιοδικό ”Hello”, το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τις γιορτινές μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της Φαίης, τα Άνω Πορόια Σερρών. Ο Γιώργος Λιάγκας, γνωρίζοντας πόσο πολύ της λείπουν οι δικοί της, καθώς και την αδυναμία της Φαίης στη μητέρα της, Ευαγγελία, πρότεινε να περάσουν εκεί τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


 

Επιπλέον, μαζί με το ζευγάρι, ταξίδεψε και ο πατέρας του Γιώργου, Γιάννης Λιάγκας, ο οποίος αποφάσισε να γιορτάσει μαζί με το ζευγάρι και τους συμπεθέρους του. Μάλιστα, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό, η οικογένεια της Φαίης έχει αγκαλιάσει με ιδιαίτερη στοργή τον Γιώργο, ενώ κι εκείνος λέει σε όλους συνέχεια πόσο ευχάριστες στιγμές περνάει όταν βρίσκεται με τον πεθερό του, Δημήτρη Σκορδά.
 
Τέλος, όσοι είδαν τους παρουσιαστές του ”Πρωινό mou” από κοντά στο αεροδρόμιο, μίλησαν για ένα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι, με τα χαμόγελά τους να μαρτυρούν την προσμονή τους να βρεθούν δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα!
 
Διάβασε περισσότερα στο ”Hello” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε