Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Φ. Σκορδά: “Μεγάλωσα με το όνειρο να κάνω μεγάλη οικογένεια!”

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση, την εγκυμοσύνη και τον έγγαμο βίο.

Για τη συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του Mega, τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάγκα και την εγκυμοσύνη μίλησε η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια που σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρεις για τη σχέση της με τον Γιώργο εντός και εκτός εκπομπής.

 
“Αρχικά όταν μας πρότειναν την εκπομπή κι αρχίσαμε να το συζητάμε, νόμιζα ότι μας έκαναν πλάκα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, μου φαινόταν σαν αστείο”, ανέφερε χαρακτηρστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam” και πρόσθεσε πως οι πρώτες δυο βδομάδες στο “Πρωινό mou” ήταν γεμάτες ένταση. “Να φανταστείς ότι ο ένας κλωτσούσε τον άλλον κάτω από το τραπέζι”, υπογράμμισε.
 
Μιλώντας για τη συμεπριφορά της στη δουλειά, η Φαίη αποκάλυψε πως είναι πιο σκληρή από τον συζυγό της. “Ο Γιώργος είναι πιο αυθόρμητος στις αντιδράσεις του. Αγχώδεις είμαστε και οι δυο. Ο Γιώργος ό,τι κι αν σκεφτεί, θα το πει εκείνη την ώρα. Αν θέλει να κάνει πλάκα, θα το ζήσει 100%, αν κάτι τον ενοχλεί θα το πει. Είναι ένας πολύ αυθεντικός άνθρωπος στις αντιδράσεις του… Εγώ είμαι πιο σκληρή στη δουλειά απ’ ότι ο Γιώργος τελικά. Φαντάσου ότι όλα αυτά τα χρόνια κρατώ τηλεοπτικό ημερολόγιο και σημειώνω τα λάθη που έχω κάνει”, ανέφερε.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε