Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φ. Σκορδά: Στο πλατό του “Πρωινού mou” μέχρι τον τοκετό!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της γνωστής παρουσιάστριας. Πώς περνά τις ώρες της και σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσει;

Σε ένα περίπου μήνα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι καιη Φαίη Σκορδά περιμένει με αγωνία αυτήν τη στιγμή. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει ήδη αγοράσει με τον συζυγό της Γιώργο Λιάγκα, όλα τα απαραίτητα για τον ερχομό του μωρού της και ετοιμάζεται να γίνει μανούλα.

 
Η Φαίη έχει πάρει προς το παρόν 12 κιλά και τρώει χωρίς τύψεις οτιδήποτε, από μπουγάτσες μέχρι fast food. “Συνήθως όταν τελειώνει η εκπομπή, παραγγέλνουμε στην Φαίη μπουγάτσες, σουβλάκια και γρήγορο φαγητό. Είναι κάτι που η ίδια μας ζητάει και που της τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει πιο έντονο”, είπε άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον στο “People”
Μάλιστα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της αποκάλυψαν: “Μια περίοδο, πριν από δύο μήνες περίπου, ήθελε να τρώει μόνο junk food. Υπήρχε ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας fast food κοντά στο σπίτι τους, ανοιχτό όλο το 24ωρο, κι όποτε την έπιαναν οι λιγούρες της, ήθελε να τρώει αποκλειστικά από αυτό. Όσο “πλαστικό φαγητό” δεν έφαγε σε όλη της τη ζωή το δοκίμασε εκείνη την περίοδο. Μετά, ευτυχώς, της πέρασε”.
  
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε