Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φ. Ζαφειράκου – Α. Κομπόσης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλάνε για το πρώτο τους παιδί!

Φ. Ζαφειράκου – Α. Κομπόσης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλάνε για το πρώτο τους παιδί!

Η πρώτη τους γνωριμία πριν από δέκα μήνες κινδύνευσε να καταλήξει σε καβγά, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε κεραυνοβόλο έρωτα!

Η Φαίη Ζαφειράκου και ο Ανδρέας Κομπόσης γνωρίστηκαν πριν από περίπου δέκα μήνες. Ένας καβγάς που εξελίχθηκε σε κεραυνοβόλο έρωτα! Η ευτυχία τους θα συμπληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η 26χρονη ηθοποιός και ο 40χρονος συνθέτης και στιχουργός φωτογραφίζονται μαζί για το περιοδικό OK! και μιλάνε για το πρώτο τους παιδί που περιμένουν να γεννηθεί στις αρχές καλοκαιριού.

“Όταν διαπίστωσα πως είμαι έγκυος , πήγα στο στούντιο που έχουμε στο σπίτι, όπου συνθέτει τα τραγούδια του, και του είπα: “Ανδρέα, είμαι έγκυος”. Στη συνέχεια έκλεισα την πόρτα και περίμενα την αντίδρασή του”, περιγράφει η Φαίη για τον τρόπο που ανακοίνωσε στον αγαπημένο της για την εγκυμοσύνη.

Εκείνος από την μεριά του εξηγεί ότι δεν το έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα ακόμα ότι θα γίνει πατέρας σε έξι μήνες. “Το πρώτο βράδυ που το έμαθα, που ήταν μάλιστα παραμονή Χριστουγέννων, δεν κοιμήθηκα ούτε ένα λεπτό. Άνοιγα τα μάτια μου, την κοιτούσα και ανατρίχιαζα και μόνο στη σκέψη ότι σε λίγους μήνες θα γίνω πατέρας”, εξηγεί ο συνθέτης.

Διάβασε στο TLIFE Tι αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη και δες φωτογραφίες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε