Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Φανταστικά πορτραίτα καλλιτεχνών ζωγραφισμένα… στο iPad!

Ένας νέος καλλιτέχνης ζωγραφίζει με απίστευτη λεπτομέρεια με μία πολύ απλή κι εύκολη εφαρμογή για το iPad.

Ο Kyle Lambert είναι ένας καλλιτέχνης που ξεχωρίζει με τα έργα του μιας και μπορεί και συνδυάζει τέλεια την τεχνολογία με την τέχνη.
Έτσι με την εφαρμογή Brushes για το iPad που κοστίζει μόλις 5€, μπορεί και ζωγραφίζει πορτραίτα και όχι μόνο, διασήμων όπως η Rihanna, η Jennifer Anniston αλλά και πολλών ακόμα, τα οποία είναι πολύ ρεαλιστικά.

Ο 23χρονος σχεδιαστής, ανήκει σε μία νέα γενιά σχεδιαστών που χρησιμοποιεί όλες τις παραδοσιακές μεθόδους ζωγραφικής με διαφορά οτι αντί για πινέλο χρησιμοποιεί μόνο το δάχτυλό του.

Η νέα «Είναι πολύ άμεση και μπορεί να είναι ταχύτερη, και μου αρέσει το στοιχείο της φορητότητας.”


Σύμφωνα με τον Lambert η εφαρμογή που χρησιμοποιεί στο iPad είναι πάρα πολύ απλή στη χρήση και δεν είναι γεμάτη με χιλιάδες περίπλοκα εργαλεία όπως παρόμοιες του είδους της, το μόνο που χρειάζεται είναι απλά λίγος χρόνος για να το συνηθίσει κάποιος και
να δημιουργήσει παρόμοια έργα τέχνης.

Αρκετές από τις φωτογραφίες του πήραν έως και οκτώ ώρες για να ολοκληρωθούν, και όποιος ενδιαφέρεται να δει πως γίνεται μπορεί να βρει στο Youtube αρκετά δημοφιλή βίντεο του που και αυτά αποτελούν από μόνα τους μία πρωτότυπη μορφή τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και νέα σχετικά με το iPad μπορείτε να μπείτε στο THEiPad.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε