Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Festival look! Τι να φορέσω σε μία συναυλία; Ποιες είναι οι παγίδες;

Festival look! Τι να φορέσω σε μία συναυλία; Ποιες είναι οι παγίδες;

Η συναυλία μπορεί να σου ακούγεται ως μία χαλαρή έξοδος παρ’ όλα αυτά απαιτεί σωστά οργανωμένη σκέψη και το TLIFE το κάνει για εσένα!

Mπορεί να μην είμαστε η απόλυτα φεστιβαλική χώρα, σε σύγκριση παραδείγματος χάριν με την Αγγλία, αλλά έχουμε κι εμείς τις μουσικές μας στιγμές και μάλιστα τώρα τους μήνες του καλοκαιριού ολοένα και πληθαίνουν.  Ροκ συναυλίες και φεστιβάλ που ξεκινάνε από νωρίς το πρωί και ολοκληρώνονται αργά το βράδυ, live από καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας που με ενθουσιασμό επισκέπτονται την ηλιόλουστη Ελλάδα αλλά και εγχώριοι τραγουδιστές που μας κάνουν να απολαύσουμε τις επιτυχίες τους υπό το φως του φεγγαριού.

Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία που αξίζει ακόμη κι αν δεν είσαι φανατική οπαδός των lives να τη ζήσεις. Επέλεξε το είδος της μουσικής που σου αρέσει, συνεννοήσου με την παρέα σου, οργανωθείτε για να πάρετε τα εισιτήρια στην ώρα τους και ζήσε τη μουσική στιγμή σου. Ωραία όλα αυτά και σίγουρα η ιδέα δεν σου ακούγεται άσχημη αλλά τι φοράνε σε μια βραδιά Live, σε ένα φεστιβάλ, σε μία συναυλία όπου κάτω μπορεί να έχει χώμα, ο ήλιος να καίει από νωρίς το πρωί και τα πράγματά σου να μην χωράνε στο κομψό σου τσαντάκι;

Κate Bosworth, Alessandra Ambrosio, Beyonce

Το TLIFE που βρίσκεται πάντα δίπλα σου σε τέτοιες κρίσιμες στιλιστικά στιγμές σου οργανώνει το μυαλό και σου προτείνει looks για να απολαύσεις όσον το δυνατόν καλύτερα τη συναυλία που θα επιλέξεις.

Σημείωσε πως δεν είναι όλα τα live ίδια και υπάρχουν κάποια που απαιτούν άλλου είδους προετοιμασία (θα σου την αναλύσω παρακάτω) ενώ βασικό σου κριτήριο είναι να είσαι άνετη και όσο το δυνατόν πιο “ασφαλής” από τη ζέστη αλλά και τυχόν ποδοπάτημα.

Σορτσάκι

Σίγουρα η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι να φορέσεις το τζιν σορτσάκι σου με ένα t-shirt. Πολύ σωστή σκέψη θα σου πω αφού όπως όλα τα καλοκαίρια έτσι και το φετινό, το τζιν σορτσάκι  έχει την τιμητική του. Συνδύασέ το με έξυπνα  t-shirts και ένα ζευγάρι converse, ή σανδάλια αν η συναυλία που θα πας τα επιτρέπει και θα δεις πως και άνετη θα είσαι και θα μπορείς με ευκολία να χορέψεις.

Δες περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε