Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Φεύγεις τριήμερο; Τα σνακ που αγαπούν τη γραμμή σου και δεν σου χαλούν τη διάθεση…

Φεύγεις τριήμερο; Τα σνακ που αγαπούν τη γραμμή σου και δεν σου χαλούν τη διάθεση…

Πάρε το αγαπημένο σου τρίγωνο τυρί και τις πολύτιμες συμβουλές του διαιτολόγου διατροφολόγου Νικόλαου Κριαρά και αποχαιρέτησε για πάντα την αδιαθεσία στο αυτοκίνητο ή το λεωφορείο.

Ένα τριήμερο είναι πάντα μια καλή αφορμή για μικρές αποδράσεις! Είσαι όμως από τα κορίτσια που ταλαιπωρούνται στο ταξίδι με το αυτοκίνητο! Ζαλίζεσαι, αισθάνεσαι ανακατωσούρα και αδιαθεσία και θέλεις μια μέρα για να συνέλεθεις! Σκέφτηκες ποτέ πώς ίσως για αυτό φταίει η διατροφή σου; Πάρε το αγαπημένο σου τρίγωνο τυρί και τις πολύτιμες συμβουλές του διαιτολόγου διατροφολόγου Νικόλαου Κριαρά και αποχαιρέτησε για πάντα την αδιαθεσία στο αυτοκίνητο ή το λεωφορείο.

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΩ;

“Αν έχουμε επιλέξει τρόφιμα ιδιαίτερα πλούσια σε υδαρές περιεχόμενο, τότε είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα εμφανίσουμε ανακατοσούρα” εξηγεί ο διαιτολόγος που προτείνει κάτι πιο στέρεο και στεγνό. “Επίσης αν έχεις επιλέξει προηγουμένως πράσινα λαχανικά ή όσπρια, τότε ενδέχεται αισθανθείς μετεωρισμό και κοιλιακό πόνο” συμπληρώνει ο κ. Κριαράς.

Τι μπορείς να κάνεις; Απόφυγε τα πλούσια σε νερό τρόφιμα, τα λαχανικά, τα όσπιρα και τα καρυκεύματα και όλα θα πάνε καλά.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε