Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Fitness Chat Event: Ο Δημήτρης Γρηγοράκης απαντά σήμερα ζωντανά στις δικές σου ερωτήσεις!

Το πρώτο Chat Event για την διατροφή και τη δίαιτα είναι γεγονός. Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης θα βρεθεί στο TLIFE για να απαντήσει ζωντάνα στις δικές σας ερωτήσεις.

Το πρώτο Chat Event για την διατροφή και τη δίαιτα είναι γεγονός. Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης είναι στο TLIFE για να απαντήσει ζωντάνα στις δικές σας ερωτήσεις. Κάνε κλικ εδώ και μπες στη Chat Page του TLIFE και στείλε την απορία σου από τις 18.00 μέχρι τις 20.00. 

“Πώς θα καταφέρεις να χάσεις εκείνα τα 2-3 κιλάκια που σε ταλαιπωρούν;” “Ποιό ειναι το ιδανικό σου βάρος ανάλογα με το ύψος σου;” “Μπορώ να τρώω γλυκά και να κάνω δίαιτα;” Ο Δημήτρης Γρηγοράκης θα είναι εδώ επί δύο ολόκληρες ώρες για να λύσει όλες σου τις απορίες.

Μην ξεχνάς πως προς το τέλος του Chat θα γίνει και η κλήρωση για το μεγάλο δώρο του TLIFE σε συνεργασία με τον Δημήτρη Γρηγοράκη.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FITNESS

Το TLIFE και ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, σου προσφέρουν ένα μοναδικό δώρο. Με αφρομή το πρώτο TLIFE Fitness Live Chat Event, ετοιμάσαμε έναν διαγωνισμό για τη διατροφή και τη δίαιτα. Αν θέλεις να μάθεις τι περιλαμβάνει ακριβώς και τι μπορείς να κερδίσεις κάνε “κλικ” εδώ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε