Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Φωτορεπορτάζ TLIFE: Η μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου!

Το TLIFE βρέθηκε στη μαθητική παρέλαση που έγινε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Δες φωτογραφίες

Σήμερα το πρωί έγινε η μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Πολλοί μαθητές και μαθήτριες των σχολείων βρέθηκαν εκεί φορώντας είτε παραδοσιακές στολές, είτε γαλανόλευκα ρούχα και γιόρτασαν την εθνική επέτειο. Το TLIFE βρέθηκε εκεί για να σου μεταφέρει το κλίμα.
 
Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο γύρω στις 11 το πρωί από το Ζάππειο και από νωρίς είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, κρατώντας μικρές σημαιούλες στα χέρια. Βέβαια, δημιουργήθηκαν και κάποια μικροεπεισόδια, καθώς πριν ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ ωρομίσθιων εκπαιδευτικών και αστυνομικών. Η σύγκρουση ήρθε, όταν τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν από το κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος. Εκείνοι αρνήθηκαν και η αστυνομία προχώρησε σε 8 προσαγωγές.

Ωστόσο, η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά και συμμετείχαν μαθητές απο 12 δημοτικά σχολεία, 10 γυμνάσια και 15 λύκεια, φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α, καθώς και μέλη συλλόγων, ενώσεων, πρόσκοποι και αθλητές των special olympics. Η παρέλαση άνοιξε με την φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, που πέρασε μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

Κι αυτή τη φορά, όμως, υπήρξαν και κάποιες extreme εμφανίσεις. Και ενώ η παρέλαση έγινε κανονικά και υπηρετώντας τον dress code της περίστασης, υπήρξαν και κάποιες κοπέλες που προτίμησαν κοντές ή πιο sexy φούστες και ψηλοτάκουνα.

Δες φωτογραφίες:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε