Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Φουλάρια: 7 τρόποι για να τα δέσεις με στιλ…

Ένα μικρό κομμάτι ύφασμα μπορεί να δώσει διαφορετικό αέρα και στιλ σε όλη την εμφάνισή σου! Τόλμησε να το φορέσεις όλες τις ώρες με το σωστό styling!

Το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από τα φουλάρια! Ένα  μικρό κομμάτι ύφασμα μπορεί να δώσει διαφορετικό αέρα και στιλ σε όλη την εμφάνισή σου! Τόλμησε να το φορέσεις όλες τις ώρες με το σωστό styling!
Δες εδώ ποιοι είναι οι σωστοί τύποι φουλαριών και ποιοι οι ορθοί τρόποι styling για την πόλη, το γραφείο, το νησί και τις διακοπές!

Κάνε κλικ πάνω στην κάθε φωτογραφία για να μάθεις που θα βρεις και πόσο κοστίζει το κάθε φουλάρι!


Swing
Ο πιο μοντέρνος τρόπος για να φορέσεις μαντήλι όταν έχεις τα μαλλιά πιασμένα είναι το “swing”. Χρειάζεσαι μικρό, τετράγωνο μαντήλι το οποίο περνάς πίσω από το κεφάλι και το δένεις στο πλάι με ένα χαλαρό φιόγκο! Ο φιόγκος πρέπει να μην έχει μεγάλο όγκο, ταιριάζει τέλεια με γυαλιά τύπου cat – eye.


Χαλαρά στο πλάι
Θα χρειαστείς ένα μακρύ παραλληλόγραμμο μαντήλι το οποίο θα διπλώσεις σε μια κορδέλα πάχους 5 περίπου εκατοστών. Θα το φορέσεις στην κορυφή του κεφαλιού αλλά το δένεις στο πλαί κάτω από το αυτί χωρίς να κάνεις φιόγκο. Το κομμάτι που περισσεύει το περνάς μπροστά να πέφτει πάνω από το τοπ σου! Επέλεξε μαντήλι σε χρώμα που θα αναδείξει το χρώμα των μαλλιών σου και θα κάνουν αντίθεση με το τοπ σου!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε