Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φουντώνουν οι φήμες για το ειδύλλιο Butler-Aniston!

Τι συμβαίνει τελικά με τους διάσημους χολιγουντιανούς αστέρες Gerard Butler και Jennifer Aniston;

Και οι ίδιοι φαίνεται πως δεν προσπαθούν να το κρύψουν, αφού εμφανίστηκαν αγκαλιασμένοι και γελαστοί στη Leicester Square του Λονδίνου για την πρεμιέρα της νέας τους ταινίας «The Bounty Hunter».
 
Οι δυο τους εμφανίστηκαν πιο λαμπεροί από ποτέ. Η Aniston φορούσε ένα κοντό ασημένιο φόρεμα Valentino, που τραβούσε τα αντρικά  βλέμματα και ο Butler φορούσε ένα σμόκιν του Alexander McQueen.
 
 Έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι και δεν μπορούσαν να κρύψουν τον αλληλοθαυμασμό. Ήταν και οι δυο ακριβείς στο ραντεβού τους με τους συντελεστές της ταινίας και τους θαυμαστές τους και πέρασαν αρκετή ώρα στο κόκκινο χαλί όπου φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα.
 
Το κινηματογραφικό ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί και πριν λίγες μέρες για το περιοδικό W και οι φήμες λένε πως οι δυο πρωταγωνιστές έκαναν και προκλητικές πόζες, οι φωτογραφίες αυτές όμως, δεν δημοσιεύτηκαν τελικά.
 
Οι φήμες για την ερωτική ιστορία των δυο διάσημων ηθοποιών είχαν ξεκινήσει από τα γυρίσματα της ταινίας «The Bounty Hunter», και μεγάλωσαν εξαιτίας των κοινών τους εμφανίσεων και της παρουσίας τους στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, πριν από λίγες εβδομάδες.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε