Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φουρέιρα, Κοκκίνου, Παπαβασιλείου κ.α.: Ξέρουμε πώς βάφουν τα μαλλιά τους οι διάσημες! Πάρε ιδέες!

Φουρέιρα, Κοκκίνου, Παπαβασιλείου κ.α.: Ξέρουμε πώς βάφουν τα μαλλιά τους οι διάσημες! Πάρε ιδέες!

Οκτώ διάσημες, οκτώ διαφορετικά, stylish και ultra sexy χρώματα μαλλιών!

Υπάρχει αυτό που λίγο πολύ το έχουμε κάνει έστω και μια φορά οοοολες οι γυναίκες: έχουμε κόψει σελίδα περιοδικού (μιλάω προ TLIFE, γιατί πλέον πας είτε με κινητό, είτε με i-pad, είτε έχοντας τυπώσει την σελίδα), έχουμε πάει στο κομμωτήριο και έχουμε ζητήσει από τον κομμωτή μας να μας βάψει τα μαλλιά όπως αυτής ή της άλλης διάσημης.

Και στα τόσα χρόνια beautoπορείας μου, δεν έχω δει να γίνεται μεγαλύτερος πανικός σε κομμωτήριο από αυτόν για το ombre! Για το οποίο σου είχαμε γράψει πρώτοι εδώ και φυσικά, έκανε ο αγαπημένος μας hair colorist αλλά και πολλών  stars, Νικόλας Βιλλιώτης στην Έλλη Κοκκίνου, για πρώτη, πρώτη φορά.

Από τότε μέχρι σήμερα, είδαμε πολλά “κεφάλια” να βάφουν τα μαλλιά τους ombre! Αλλά μάντεψε: αυτό το ombre είναι ξεπερασμένο! Υπάρχει νέο ombre που είναι τάση και το έχει μια από τις διάσημες που θα δεις παρακάτω. Αλλά σε αυτό το άρθρο σου έχουμε ακόμη επτά διαφορετικές διάσημες για να βάψεις κι εσύ τα μαλλιά σου όπως τα πιο fashionable κορίτσια της ελληνικής showbiz.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι από τις διάσημες που ξεχωρίσαμε, όλες περνάνε από τα μαγικά χέρια του Νικόλα για βαφή!

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα αγαπά τις αλλαγές τόσο στο haircut όσο και στο χρώμα των μαλλιλών της. Βεβαίως, οι αλλαγές αυτές γίνονται πάντα σε συνεννόηση με τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και τον Νικόλα Βιλλιώτη. Η τελευταία της αλλαγή είναι αυτό το καστανό. Αν θέλεις το ίδιο χρώμα, ζήτησε από τον κομμωτή σου ένα dark brown.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε