Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φτιάξτε τα δικά σας κινούμενα σχέδια στο Youtube!

Η νέα υπηρεσία του Youtube επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους animation βιντεάκια.

To Youtube δημιούργησε ένα νέο κανάλι, το YouTube.com/create, για να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους χρήστες του Internet να δημιουργήσουν εύκολα τα προσωπικά τους animated videos, χωρίς χρήση κάμερας ή ειδικού εξοπλισμού.

Έτσι με τη βοήθεια 3 εύχρηστων εφαρμογών (GoAnimate, το Stupeflix και το Xtranormal) κάθε χρήστης θα μπορεί να φτιάξει το δικό του βίντεο με τη χρήση avatars, backgrounds, ψηφιοποιημένης ομιλίας κι άλλες ρυθμίσεις που παρέχονται δωρεάν από την υπηρεσία ενώ αν κάποιος χρήστης θέλει πιο εξειδικευμένες λειτουργίες τότε θα μπορεί να αγοράσει από περίπου 8€.

Βέβαια, υπάρχουν και πιο εξειδικευμένες λειτουργίες που διατίθενται κατόπιν αγοράς, όπως ειδικές ρυθμίσεις ήχου και animations, και σε τιμές που ξεκινούν από 10 δολάρια.

Τέλος το μόνο οπ χρειάζεται να κάνει ο χρήστης, είναι να οπλιστεί με λίγη υπομονή μιας και η υπηρεσία είναι νέα και χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθούν οι λειτουργίες και να βελτιωθούν οι χρόνοι απόκρισης στις χιλιάδες ζητήσεις των επισκεπτών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε