Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γ. Αρναούτογλου: Η συνάντηση με τον πατέρα της Κατερίνας και τα γλέντια στη Νάξο!

Γ. Αρναούτογλου: Η συνάντηση με τον πατέρα της Κατερίνας και τα γλέντια στη Νάξο!

Ο παρουσιαστής έχει γίνει μόνιμος κάτοικος του νησιού για τα μάτια της αγαπημένης του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα συμπληρώνουν ήδη τέσσερις μήνες σχέσης. Ο παρουσιαστής, έχοντας πλέον ανανεώσει το συμβόλαιό του με το Mega, συνεχίζει να βρίσκεται στη Νάξο για τα μάτια της αγαπημένης του! Παρόλο που τον Δεκαπεντάυγουστο, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, επέλεξε να τον περάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και την Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής.

Όλο το καλοκαίρι το πέρασε στο νησί έχοντας στο πλευρό του πάντα την αγαπημένη του, ακόμα και τις ώρες που βρισκόταν στο beach bar του οποίου είναι συνιδιοκτήτης στον Άγιο Προκόπιο. Εκεί, τους συνάντησε και το TLIFE σε ξέγνοιαστες στιγμές!

Ο 38χρονος παρουσιαστής μάλιστα είχε μία ακόμη, τυχαία, συνάντηση με τον πατέρα της Κατερίνας. Τον συνάντησαν στο δρόμο, λίγη ώρα μετά το μεσημεριανό τους γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στην περιοχή Αγία Άννα.

Η Κατερίνα έσπευσε αμέσως να χαιρετήσει τον πατέρα της, σύμφωνα με το περιοδικό OK!, ο οποίος συνοδευόταν από την αδελφή της, ενώ ο Γρηγόρης στάθηκε σε μικρή απόσταση από εκείνους και αντάλλαξαν έναν χαιρετισμό από μακριά.

Η σχέση αυτή, πάντως, φαίνεται ότι ήταν αυτό που χρειαζόταν αφού μοιάζει να περνάει πολύ καλά και να έχει ξαναβρεί τον εαυτό του! Άλλωστε το ζευγάρι έχει γίνει αχώριστο όλο αυτό το διάστημα…

Δες το βίντεο του TLIFE με το ζευγάρι που χορεύει στο beach bar του παρουσιαστή:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε