Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γ. Αρναούτογλου: Παρουσίασε το βιβλίο του, την ημέρα της γιορτής του – Τι είπε στο TLIFE για τους φόβους του

Γ. Αρναούτογλου: Παρουσίασε το βιβλίο του, την ημέρα της γιορτής του – Τι είπε στο TLIFE για τους φόβους του

Ποιοι είναι τελικά οι “μακιγιαρισμένοι” φόβοι του Γρηγόρη;

Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Μακιγιαρισμένοι φόβοι” παρουσίασε χθες το βράδυ σε γνωστό ξενοδοχείο στο Κεφαλάρι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το TLIFE βρέθηκε εκεί και μίλησε με τον γνωστό παρουσιαστή για το συγγραφικό του ντεμπούτο.

 

Με ένα μεγάλο χαμόγελο, ο Γρηγόρης, που είχε χθες και την ονομαστική του γιορτή υποδέχτηκε τους φίλους και τους συνεργάτες του σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο νέο του βιβλίο. Το “παρών” έδωσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν ο καλός φίλος του Θανάσης Πάτρας, η Μαρία Μπεκατώρου, η Τζούλη Αγοράκη, ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα θεοδωρίδου, ο Γιάννης Λάτσιος και πολλοί άλλοι. Από το πλευρό του δεν έλειπε και η αγαπημένη του Νικόλ.

 

Τί είπε, όμως, ο ίδιος στο TLIFE για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του;

 

Πως νοιώθεις όταν βλέπεις το βιβλίο σου στα ράφια των βιβλιοπωλείων:

‘‘Μου είναι πολύ ευχάριστο, αλλά μετά υπάρχει η αγωνία. Mπαίνεις ασυναίσθητα σε μια διαδικασία αν πήγε ή δεν πήγε καλά. Αλλά ειλικρινά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Όλα τελικά έχουν να κάνουν με ό,τι δημιουργείς και πώς το αποδέχεται ο κόσμος. Όπως στην τηλεόραση έχουμε την θεαματικότητα, έτσι και στο βιβλίο έχει την αποδοχή σε πωλήσεις. Δεν θέλω, όμως, να μπω σε αυτό το τρυπάκι, δεν θέλω να χαλαστώ σε αυτό αν πήγε καλά ή δεν πήγε. Εγώ το έγραψα κάτι βράδια ωραία που με ποτό και τσιγάρο έβγαζα την ψυχή μου.’’

Σκέφτεσαι να ξανάγράψεις;

“Έχω ήδη έτοιμα βιβλία και γράφω τώρα ένα μυθιστόρημα που είναι σαν σενάριο για ταινία και ένα παραμύθι.”

H Μαρία Μπεκατώρου

Διάβασε όλη τη συνέντευξη και δες ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν εκεί μόνο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε