Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Γ. Καπουτζίδης: “Δεν με κάνει το Just the 2 of us ευτυχισμένο”

Τα λάθη, οι απιστίες, ο ρόλος των φίλων του και η απόφαση να μην καταπιέζεται στην προσωπική του ζωή…

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να πείσει για το αστείρευτο ταλέντο του. Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την σεναριογραφική του δουλειά στο “Σαββατογεννημένες”, όπου είχε και συμμετοχή ως ηθοποιός. Ακριβώς το ίδιο έκανε και στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Παρά πέντε” αλλά τώρα τον βλέπουμε σε ρόλο παρουσιαστή και το πέρασμά του αυτό στον καινούριο του ρόλο το δικαιολογεί ως ανάγκη να γεμίσει τις διαφορετικές του πλευρές.

Δεν σκέφτομαι να γράψω για την τηλεόραση. Θέλω να γράψω, όμως, για τον κινηματογράφο και μάλιστα ίσως κάτι δραματικό“, δηλώνει σε συνεντευξή του στην RealLife ενώ συμπληρώνει πως δεν θέλει να ξαναγράψει σήριαλ ποτέ! “Στο κεφάλι μου ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω. Νομίζω ότι αυτό έχω ανάγκη. Και το ‘χω καθυστερήσει κιόλας λιγάκι.Κατάλαβα ότι το γράψιμο για μένα δεν είναι δουλειά αλλά εσωτερική ανάγκη”, υπογραμμίζει ο ίδιος.

Ο επόμενος στόχος του είναι ένα δραματικό έργο. Θα έπαιζε όμως και ως ηθοποιός σε δραματικό ρόλο; “Αισθάνομαι ότι τους κανόνες της κωμωδίας τους διαχειρίζομαι καλύτερα. Μ’ αρέσει να κάνω τον άλλον να γελάει. Αλλά αν μου πρότειναν έναν δραματικό ρόλο, θα το έκανα.” Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δίσταζε να παίξει σε σήριαλ γραμμένο από άλλον. “Θέλω απλά να είμαι ευτυχισμένος”, εξηγεί.

Τι είναι όμως αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο; “Αυτή η περίοδος. Δεν με κάνει το Just the two of us ευτυχισμένο, δεν θα συ πω αυτό το πράγμα, αλλά πγαίνω με χαρά εκεί. Δεν το κάνω με δεύτερη σκέψη. Ίσα ίσα, το’χω σε μεγάλη εκτίμηση το show. Αναγνωρίζοντας όμως ότι είναι ένα όμορφο show, όχι κάτι το οποίο θα γράψει ιστορία στην τηλεόραση!”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε