Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γ. Καπουτζίδης: ”Θα έπαιζα στο ”Νησί” ακόμα και ως κομπάρσος”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για το πόσο εφήμερη μπορεί να είναι η θέση της παρουσίασης και εκφράζει το θαυμασμό του για ”το Νησί” …

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στο ΤV Έθνος, μίλησε για τις εντυπώσεις που του άφησε η πρεμιέρα του ”Just the two of us” και εξέφρασε το θαυμασμό του για το ”Νησί”.

Για την πρεμιέρα του ”Just the two of us”: ”Νομίζω πως η περασμένη Κυριακή ήταν μια ωραία Κυριακή… Ήταν μια χαρά το σόου, μια χαρά πέρασε ο κόσμος, μια χαρά ήταν και τα ποσοστά τηλεθέασης, οπότε όλα μια χαρά”. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα τεχνικά προβλήματα της βραδιάς. ”Ζωντανό πρόγραμμα είμαστε αυτά συμβαίνουν. και είναι λογικό από τη στιγμή που πριν βγούμε στον αέρα κάναμε πρόβες μόνο τέσσερις μέρες. Εδώ υπάρχουν τέτοια προβλήματα ακόμα και σε διοργανώσεις όπως είναι η Eurovision, που ετοιμάζονται έναν ολόκληρο χρόνο και οι πρόβες κρατούν μήνες”, υπογραμμίζει.

Για το επιτυχημένο σήριαλ ”Το Νησί” είπε: Κόλλησα με το ”Το Νησί”. Δεν έκλαψα γιατί είμαι δύσκολος στην συγκίνηση. Ίσως βέβαια και να κρατήθηκα γιατί έκατσα να δω τη σειρά με επαγγελματικό μάτι και όχι απλός τηλεθεατής. Ζήλεψα αφόρητα ως ηθοποιός. Γιατί ως δημιουργός δεν ζήλεψα. Δεν ήταν ποτέ όνειρο μου να γράψω μία δραματική σειρά. Πιστεύω πως το δράμα συγγραφικά δεν μου πάει. Επίσης αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παίξει στο ”Νησί”. Συγκεκριμένα είπε: ”Ακόμα κι αν ήμουν ο 60ος κομπάρσος και κουβαλούσα τα ψάρια στην προβλήτα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε