Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γ. Καραμέρος: “Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πολιτευτώ”

Ένας από τους παρουσιαστές του “10 με 1 μαζί” αποκαλύπτει στο TL!fe τις αλλαγές της εκπομπής στην επόμενη σεζόν αλλά και τα προσωπικά του σχέδια να κατέβει στην πολιτική!

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, μίλησε στο TL!fe για τα νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στη συντροφιά της εκπομπής “10 με 1 μαζί”, την επιστροφή της Ράνιας Θρασκιά στην τηλεόραση, τα συστατικά της επιτυχίας του infotainment, αλλά και για την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος!

Ο Γιώργος Καραμέρος δηλώνει για πρώτη φορά πως σκέφτεται σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στον Δήμο Αμαρουσίου. “Είμαι ενεργός πολίτης, ασχολούμαι με τα κοινά της περιοχής μου, ζω στο Μαρούσι χρόνια και το αγαπάω και είναι μια πολύ σοβαρή πιθανότητα. Δεν είμαι πολιτικός, είμαι δημοσιογράφος, αλλά ξέρω πολύ καλά τα θέματα του τόπου μου και με ενδιαφέρει πάρα πολύ να βοηθήσω όσο μπορώ. Το βλέπω σαν μια πρόκληση”.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως δεν είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πολιτευτεί, αφού αντίστοιχη πρόταση είχε λάβει πέρσι, στις βουλευτικές εκλογές. “Τότε δεν υπήρχε κάτι που πραγματικά θα μπορούσα να προσφέρω. Σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και στο δήμο Αμαρουσίου που τον ξέρω καλά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα”, αναφέρει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε