Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γ. Λαμπαθάκης: ”Την πρώτη φορά που με είδα στην τηλεόραση είπα: Τι αγγούρι είναι αυτό!”

Ο Γιώργης μίλησε για τη δουλειά του, την τηλεόραση και εξομολογείται ότι αν και είναι 33 ετών έχει κάνει μόνο 2 σχέσεις!

Ο Γιώργης Λαμπαθάκης, σε συνέντευξη στο περιοδικό ”ΟΚ”, μίλησε αρχικά για τα χρόνια της εφηβείας και αποκάλυψε ότι ”ήταν ένα πολύ ντροπαλό και συνεσταλμένο παιδί, που δεν του άρεσε να ανοίγεται πολύ. ”Μέχρι να πάω στο σχολείο ήμουν αλητάμπουρας, στο δημοτικό και το γυμνάσιο ήμουν τελείως μαμούχαλος και ξεσάλωσα ξανά στο Λύκειο”, παραδέχτηκε.

Την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση είπε: ”Παναγιά μου, τι αγγούρι είναι αυτό;” Μάλιστα, όπως ανέφερε, η μεγαλύτερή του ανασφάλεια ήταν με ποιο τρόπο θα κατάφερνε να βγει άνετος στο γυαλί, γιατί ακόμα και τώρα δεν θεωρεί πως αυτό που βγαίνει είναι το καλύτερο δυνατό. Με τίποτα πάντως, δεν θα μπορούσε να δει τον εαυτό του σε εκπομπή που ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, εκτός από την αρχιτεκτονική.

Αναφορικά με το δεσμό του, ο Γιώργης τόνισε πως από την πρώτη στιγμή είπε ότι είναι σε σχέση. Δεν απέφευγε να φωτογραφίζεται με την εδώ και τριάμιση χρόνια σύντροφό του, Χριστίνα, για να δείχνει διαθέσιμος και να μην απογοητεύσει τις θαυμάστριες.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί! 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε