Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γ. Λιάγκας: Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που έζησα 13 ώρες στο μαιευτήριο!

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κανονικά εκπομπή σήμερα στο ραδιόφωνο του Real και ακουγόταν πραγματικά συγκινημένος.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κανονικά εκπομπή σήμερα στο ραδιόφωνο του Real και ακουγόταν πραγματικά συγκινημένος.
Βέβαια τον είδαμε και στο μαιευτήριο όταν επισκεφτήκαμε τη Φαίη. 

 Ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς λοιπόν είπε για τον ερχομό του πρώτου παιδιού του και για τη σύζυγό του Φαίη: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της γυναικείας φύσης. Πραγματικά, δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που πέρασα 13 ώρες στο μαιευτήριο με όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε η γυναίκα μου» και πρόσθεσε ότι μπορεί πλέον με σιγουριά να πει πως οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυνατές από τους άνδρες και μόνον εξαιτίας του ότι βρίσκουν αυτό το θάρρος και την δύναμη να ανταποκριθούν σε αυτή την διαδικασία.  
 
Και συνέχισε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς όχι μόνο την δύναμη που χρειάστηκε η Φαίη για να το περάσει όλο αυτό, αλλά και το πώς το αντιμετώπισε μετά. Το ασύλληπτο είναι ότι κατά ένα μαγικό τρόπο, αποκτάς μια ασύλληπτη αίσθηση υπευθυνότητας απέναντι σε αυτό το πλασματάκι, χωρίς να μπορείς να δώσεις απολύτως καμία εξήγηση πώς σου συμβαίνει αυτό. Εμένα για παράδειγμα, πριν από λίγο μου έστειλαν γραπτό μήνυμα στο κινητό μου ότι έφαγε και ακόμη και αν ακουστεί λίγο χαζό αυτό, τώρα είμαι ήσυχος».
 
Όσο για το ότι ήταν παρών κατά τη διάρκεια του τοκετού είπε πως σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει πως ο άνδρας δεν αισθάνεται ερωτευμένος με την γυναίκα του εάν παρευρεθεί στην διαδικασία του τοκετού. Ισα ίσα που η γέννα μπορεί να τον κάνει να νιώσει περισσότερα πράγματα. Για την κατάσταση της Φαίης είπε πως ταλαιπωρήθηκε πολύ στην εξώθηση, αλλά επειδή χθες ήταν υπό την επήρρεια της επισκληριδίου, δεν πονούσε. Σήμερα, όμως, που έχει φύγει η επίδραση της ένεσης, είναι ταλαιπωρημένη και πονάει.     
 
Όσο για την μητέρα του και τον πατέρα του, το όνομα του οποίου θα πάρει ο μικρός, είπε: «Ο πατέρας μου έχει πάθει σοκ. Εγώ δεν το είδα, αλλά μου είπαν μετά, ότι χειροκροτούσε και φιλούσε όλο τον κόσμο. Ευτυχώς, πάντως, γιατί οι γονείς μου, όταν είδαν ότι η γέννα τραβάει πολύ, αγχώθηκαν πολύ, κυρίως η μητέρα μου που ξέρει τι σημαίνει φυσιολογικός τοκετός. Θέλω, τέλος, να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς μου, όχι γιατί έχω κάνει κάτι κακό, αλλά γιατί μόνο εάν ζήσεις αυτήν την διαδικασία καταλαβαίνεις τι έχει περάσει η μητέρα σου για να σε φέρει στην ζωή, πέρα από τις θυσίες που κάνουν και οι δύο για να σε μεγαλώσουν».
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε