Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: ”Όταν είναι η ώρα να έρθει η εγκυμοσύνη θα έρθει”!

Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: ”Όταν είναι η ώρα να έρθει η εγκυμοσύνη θα έρθει”!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μίλησαν για τη νέα τους εκπομπή, τα σενάρια περί εγκυμοσύνης και την Ελένη Μενεγάκη.

Τη Δευτέρα ο Γιώργος και η Φαίη θα μας καλημερίσουν από το Mega στην εκπομπή ”Πρωινό Μου”. Έχουν άγχος; ”Είμαστε έτοιμοι, γελαστοί και δεν έχουμε πολύ άγχος. Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό. Πάντως, εγώ σε κάθε πρεμιέρα έχω άγχος”, δηλώνει ο Γιώργος στο περιοδικό People.

Η συζήτηση ήρθε πολύ γρήγορα και στο γέγονος ότι η Ελένη Μενεγάκη παρόλο που δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον γάμο των παρουσιαστών, σχολίασε τα μαλλιά της Φαίης. ”Γιατί είναι γυναικείο θέμα τα μαλλιά”, λέει η Φαίη ενώ ο Γιώργος αντιδρά: ”Ενώ ο γάμος δεν είναι καθόλου τι να σου πω… Συγνώμη αλλά δεν είναι γυναικείο θέμα;” και τότε η Φαίη του λέει: ”Αλήθεια δεν έπαιξε το γάμο; Μα παρακαλουθώ τη Μενεγάκη κι έχω πετύχει πολλές φορές να σχολιάζει εξώφυλλα. Όσο για τα μαλλιά μου, το κακό θα ήταν να μην έπαιζε τίποτα”.

Στην ερώτηση για το πώς βλέπουν τους αντιπάλους τους, ο Γιώργος υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν αντίπαλοι, ενώ η Φαίη τονίζει πως θέλει να ασχολείται μόνο με τη δική της εκπομπή. Όταν τους ρώτησαν πώς τους φάνηκε το γεγονός ότι ο Γιώργος Καραμέρος δήλωσε πώς ό,τι είχαμε να δούμε από εκείνους το είδαμε, ο Γιώργος απάντησε: ”Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για λάθος διατύπωση. Ίσως να εννοούσε κάτι άλλο ο Γιώργος. Επειδή ξέρω τον Γιώργο και τον Σπύρο, δεν πιστεύω να το έκανε με κακία”.

Το ζευγάρι μίλησε και για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά.  ”Όαν είναι η ώρα να έρθει η εγκυμοσύνη θα έρθει. Αλλά μην το συζητάμε πάρα πολύ. Άλλωστε, κάθε ζευγάρι που παντρεύεται θέλει να κάνει παιδιά”, λέει ο Γιώργος ενώ η Φαίη συμπληρώνει: ”Και γι’αυτό παντρευτήκαμε. Εγώ παντρεύτηκα για να κάνω οικογένεια”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε