Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους και η βάφτιση στην Τήνο!

Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους και η βάφτιση στην Τήνο!

Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του μικρού Γιαννάκη…

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Το γνωστό ζευγάρι που πριν ένα χρόνο απέκτησε το πρώτο του παιδί είναι πολύ ευτυχισμένο και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη βάφτιση του Λιάγκα junior.

 

Ο μικρός τους πρίγκιπας θα πάρει το όνομά του παππού του Γιάννη και η βάφτιση του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες η Φαίη σε συνέντευξή της στο “Μίλα”. “Θα γίνει κάτι σε οικογενειακό περιβάλλον, σε στενό κύκλο. Ο γάμος είναι κάτι διαφορετικό, είναι περισσότερο γιορτή και χαρά. Για μένα τη βάφτιση τη βλέπω λίγο διαφορετικά”, είχε πει η ίδια.

 

Όσο για το μέρος που θα τελεστεί το μυστήριο; Αρχικά, είχε ακουστεί πως το ζευγάρι θα κάνει τη βάφτιση στο χωρίο της Φαίης στα Άνω Πορρόια. Τα σχέδιά, όμως, άλλαξαν και όπως ανέφερε χθες το STAR οι δυο παρουσιαστές θα βαφτίσουν το μωράκι τους με το νησιώτικο αέρα της Τήνου, που είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς. Η βάφτιση έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και θα γίνει στην Παναγιά της Τήνου.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε