Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γ. Λιάγκας: ”Με την Φαίη δεν θέλουμε να ταυτιζόμαστε ως τηλεοπτικοί σιαμαίοι!”

Ο παρουσιαστής μίλησε για την πρωινή ζώνη, την Φαίη και τα… νούμερα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα το ”ΕΘΝΟΣ”, αναφέρθηκε αρχικά στην πορεία του ”Πρωινό mou”. Τόνισε πως ποτέ δεν έχουν επιδιώξει είτε ο ίδιος είτε η Φαιή Σκορδά, να προβάλουν την προσωπική τους ζωή για τα νούμερα – ”Μήπως θα έπρεπε να σταματούσαμε τη ζωή μας, για να μην μας σχολιάζουν;”, είπε – και δεν έχουν κάνει καμία κοινή φωτογράφηση, για κανένα έντυπο, παρόλο που τους το έχουν ζητήσει.

Για τον ίδιο καταξίωση είναι ότι κατάφερε να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. ”Αυτό είναι πιο σημαντικό από το οτιδήποτε”, είπε και συνέχισε: ”Την προσωπική μου ισορροπία δεν τη διαμορφώνω ανάλογα με την επιτυχία ή την αποτυχία μιας εκπομπής.”

Επιπλέον, δήλωσε ότι ο ίδιος και η Φαίη, δεν επιθυμούν να ταυτίζονται ως τηλεοπτικοί σιαμαίοι και υπογράμμισε ότι: ”Κάποια στιγμή θα χωρίσουμε τηλεοπτικά και θα ξανακάνουμε ξεχωριστά εκπομπές. Οι καριέρες μας ήταν μοναχικές και θα ξαναγίνουν. Αυτό που κάνουμε τώρα, μας αρέσει, αλλά εγώ προσδιορίζω ότι θα κρατήσει ακόμα 2 χρόνια. Έτσι κι αλλιώς τα συμβόλαιά μας λήγουν στο τέλος της σεζόν”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε