Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γ. Λιάγκας: Mε την Φαίη στην αρχή τσακωνόμασταν για το ποιος μιλούσε πιο πολύ!

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για την εγκυμοσύνη της Φαίης, για τους καυγάδες τους ως ζευγάρι αλλά και ως συνάδελφοι, όπως επίσης και για το Πρωινό mou.

O Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχθηκε στην εκπομπή του ”Βράδυ” τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με το χαρακτηριστικό του ύφος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του αιχμηρού παρουσιαστή.

Πώς αισθάνεται τώρα που θα αποκτήσει γιο; ”Περιμένουμε αγοράκι δεν κρύβω όμως πως εγώ ήθελα στην αρχή κοριτσάκι. Είναι πιο γλυκά τα κοριτσάκια όταν παίζουν στο δρόμο ενώ τα αγοράκια είναι πιο βλάκες. Είναι πιο αγαθά τα αγοράκια”.

Με την Φαίη εκτός από ζευγάρι είναι και συνάδελφοι. Έχουν τσακωθεί ποτέ λογω δουλειάς; ”Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, αυτό που θέλω εγώ είναι όταν τελειώνει κάθε εκπομπή είναι να αισθάνομαι καλά. Τις πρώτες δύο μέρες της εκπομπής φεύγαμε από το στούντιο και μαλώναμε γιατί ο ένας είχε μιλήσει παραπάνω από τον άλλον. Μετά χαλαρώσαμε και σταματήσαμε να φαγωνόμαστε γιατί βρήκαμε την χημεία μας. Μπορώ να μιλάω και να με απολαμβάνει η Φαίη ή το αντίθετο. Στην εκπομπή έχει τον ρόλο της μαμάς. Όταν εγώ με τους υπόλοιπους κάνουμε καφριλίκια η Φαίη μας συμμαζεύει/ Είμαι τυχερός γιατί με μαζεύει,  αν ήμουν ελεύθερος θα μας έστελνε ραβασάκια όλη την ώρα το ΕΣΡ”, απαντά ενώ για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέει πως τον έχει υιοθετήσει.

Στο σπίτι όμως πώς συμπεριφέρονται; ”Είμαστε πολύ καλά. Και είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου. Ειδικά στα προσωπικά, αλλά και επαγγελματικά. Για τα επαγγελματικά όμως ποτέ δεν τρελάθηκα. Η Φαίη είναι φοβερά υποχόνδρια. Ακόμα και 3:00 το βράδυ να γυρίσουμε και βρει ένα σκουπιδάκι θα κάτσει να καθαρίσει και ας έχουμε να ξυπνήσουμε στις 7:00 για να πάμε στο στούντιο.  Στο σπίτι μένουμε εγώ η Φαίη και το Dettol. Δεν πιστεύω πως ζει το οποιοδήποτε μικρόβιο εκεί, άλλωστε μυρίζει σαν καινούριο νοσοκομείο. Η Φαίη διοικεί στο σπίτι αλλά θεωρώ πως τις σημαντικές αποφάσεις θα τις πάρω εγώ. Για παράδειγμα τα οικονομικά τα αποφασίζω εγώ. Η σχέση της Φαίης με τα λεφτά είναι μόνο στο πώς θα τα ξοδέψει”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε