Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Γ. Λιανός στο TLIFE: “Το μωρό μας μοιάζει στην Ανθή!”

Γ. Λιανός στο TLIFE: “Το μωρό μας μοιάζει στην Ανθή!”

Ο γνωστός τραγουδιστής που έγινε μπαμπάς πριν από λίγες μέρες μίλησε στο TLIFE για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λιανός που το Σάββατο απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι μαζί με την σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο TLIFE για τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει, μετά τον ερχομό της κορούλας του.
 
Το κοριτσάκι που γεννήθηκε στο μαιευτήριο ΡΕΑ στο Φάληρο, με καισαρική, ζυγίζει 3 κιλά και 200 γραμμάρια κι έχει ύψος 52 εκατοστά, ενώ η μαιευτήρας της Ανθής είναι η κυρία Νώπη Λάμπρου. Οι γονείς του μωρού είναι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και όπως είπε και ο Γιώργος Λιανός στο TLIFE περιμένουν να γυρίσουν με την πριγκίπισσα τους στο σπίτι.

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα μετά τη γέννηση του μωρού σας;

 
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το μωράκι γεννήθηκε το Σάββατο, είναι κοριτσάκι και τώρα περιμένουμε να ξυπνήσει για να την ταΐσουμε.”, είπε και πρόσθεσε: “Ακόμη δεν ξέρουμε πως θα είναι με την μικρή γιατί είμαστε ακόμη στο μαιευτήριο, οπότε την αλλάζουν και την προσέχουν άλλοι. Είναι εύκολα τα πράγματα. Μόλις γυρίσουμε στο σπίτι θα δούμε πως είναι να είσαι με ένα μωράκι”.
 
Πώς είναι η σύζυγός σας μετά τον τοκετό;
 
“Η σύζυγος είναι μια χαρά. Είναι παλικάρι. Έχει σηκωθεί κανονικά και θέλει να φύγουμε και νωρίτερα από το μαιευτήριο. Στο “Ρέα” είναι όλοι πολύ καλοί και μας έχουν περιποιηθεί”.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE και δες φωτογραφίες του ζευγαριού
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε