Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γ. Λούκας – S. Mike: Τι δηλώνουν λίγες εβδομάδες πριν την ημιτελική αναμέτρηση;

Οι δυο τους μίλησαν για τα συναισθήματα που τους προκαλεί η Eurovision και η συμμετοχή τους σ’ αυτή.

Ο Γιώρκας Λούκας και ο Stereo Mike σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό ”HELLO”, μίλησαν για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και τα συναισθήματα που τους προκαλεί αυτή. Ποιοι είναι όμως, ο Λούκας και ο Stereo Mike, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα φέτος; Ο μεν πρώτος είναι ο νικητής του ”X – factor 1” και ο δεύτερος, καθηγητής στο Πανεσπιστήμιο Γουέστμινστερ του Λονδίνου, ενώ το ολοκληρωμένο του όνομα είναι Μιχάλης Έξαρχος.

Τι πιστεύει ο Λούκας για το ”Watch my dance”; ”Προφανώς ο συνδυασμός της ραπ με το ζεϊμπέκικο είναι μία μουσική καινοτομία, άρα κι ένα ρίσκο. Πολλές φορές είναι λίγο δύσκολο να δεχθεί τέτοιες καινοτομίες το αφτί.”

Η φετινή, ήταν μια χρονιά, που όλοι οι συμμετέχοντες δεν μετρούσαν πολλά χρόνια στη δισκογραφία, μ’ εξαίρεση τον Stereo Mike… Τι λέει ο Λούκας γι’ αυτό; ”Πάνω – κάτω, όλοι οι τραγουδιστές είμαστε στον ίδιο παρονομαστή. Προσπαθήσαμε! Νομίζω πως θα χαιρόμουν όποιος και να κέρδιζε εκείνη τη βραδιά.”

Ενώ ο Stereo Mike, δήλωσε – μιας και νωρίτερα συζητούσαν για την εμφάνιση της Λένας Αρώνη: ”Θέλω να επανέλθω στο θέμα που δημιουργήθηκε με την Λένα Αρώνη και την ΕΡΤ. Μην ξεχνάμε το υλικό που είχαμε. Πέρα από ό,τι έχει ειπωθεί για την βραδιά, η Λένα είναι αξιολογότατη κι υπήρχαν πολύ όμορφα μουσικά πράγματα. Ας μείνουμε στην ουσία κι όχι στο οπτικό μέρος. Ας επικεντρωθούμε εκεί!”

Τι ακριβώς, κατά την γνώμη του Λούκα, θέλει να δείξει το ταργούδι; ”Με αυτό το κομμάτι θέλαμε να δείξουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα! Πέφτουμε και ξανασηκωνόμαστε! Αυτό λένε οι στίχοι!”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε