Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Γ. Μανιάτης – Ι. Γαλλή: Παντρεύονται σήμερα με κουμπάρο τον Χ. Χολίδη!

Γ. Μανιάτης – Ι. Γαλλή: Παντρεύονται σήμερα με κουμπάρο τον Χ. Χολίδη!

Με τα ιερά δεσμά του γάμο θα ενωθεί σήμερα το απόγευμα το γνωστό ζευγάρι…

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σήμερα το απόγευμα μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο άσος του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης με την αγαπημένη του Ιωάννα Γαλλή. Το γνωστό ζευγάρι θα παντρευτεί στον Ι.Ν. της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη με κουμπάρο τον Χρήστο Χολίδη.

 

Ο Γιάννης Μανιάτης και η κόρη του Φάνη Γαλλή, πρώην προέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος, Ιωάννα, μετά από μια θυελλώδη σχέση πήραν τελικά την απόφαση να κάνουν το μεγάλο βήμα και να χορέψουν το χορό του Ησαΐα. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και ο γάμος έρχεται να ολοκληρώσει το παραμύθι της σχέσης τους.

 

Μετά τον ρομαντικό γάμο που έχει ονειρευτεί να κάνει η Ιωάννα, θα ακολουθήσει δεξίωση στο tennis club στο Κορωπί, όπου θα βρεθούν για να τους ευχηθούν όλοι οι διάσημοι φίλοι τους.

 

Πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι είχε βρεθεί στη Μύκονο, όπου ή νύφη έκανε κάποιες αγορές για το γάμο της μαζί με την φίλη της Τζο Πανταζέλη, ενώ ο σύντροφός της διασκέδασε με τον κουμπάρο και τους φίλους τους στο εστιατόριο ADVA σε παραλία του νησιού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε