Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γ. Μαστροκώστα: “Κι ας μην είχα μαλλιά κι ας μην ήμουν καλά, για τον Τραϊανό ήμουν θεά”!

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Γωγώς….

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη της Γωγώς Μαστροκώστα για τη “μάχη” της με τον καρκίνο έρχεται η γνωστή celebrity μιλά για τη νέα της ζωή, τη στήριξη του συζύγου της Τραϊανού Δέλλα και την επιθυμία της να ξαναγίνει μητέρα.

 

Δημοφιλής τηλεοπτική γυμνάστρια, παρουσιάστρια και για περιόδους τραγουδίστρια και ηθοποιός, η Γωγώ έχει βρει την απόλυτη ισορροπία στο πλευρό του γνωστού ποδοσφαιριστή, που ήταν δίπλα της στη δύσκολη περίοδο που πέρασε, λόγω της ασθένειάς της. “Κι ας μην είχα μαλλιά κι ας μην ήμουν καλά, για τον Τραϊανό ήμουν ΘΕΑ. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν έναν σύντροφο σαν τον δικό μου”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Life&Style”.

 

Κατα τη διάρκεια την φωτογράφισής της στο Αττικό ζωολογικό πάρκο, μάλιστα, ήταν μαζί της ο σύζυγός της και η κορούλα της Βικτώρια, που είναι η αδυναμία της. Μάλιστα, η ίδια παρά τις δυσκολίες θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. “Μακάρι να αποκτήσω όχι μόνο ένα, αλλά και περισσότερα παιδιά. Είναι το μεγάλο μου όνειρο. Νιώθω ότι το χρωστάω στον άνδρα μου που πραγματικά τα λατρεύει. Δεν μπορώ όμως να το φέρω στον κόσμο η ίδια. Μου έχουν πει ότι μετά την πενταετία μπορείς να κάνεις άφοβα παιδί και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εγώ όμως φοβάμαι. Επειδή πέρασα όλο αυτό και ήταν συνδεδεμένο με την εγκυμοσύνη μου, με φοβίζει πολύ. .. Σκέφτομαι πάρα πολύ την πιθανότητα να αποκτήσω παιδί με παρένθετη μητέρα”, σημειωσε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε