Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γ. Πάριος: ”Δεν υπάρχει συνταγή για τη γυναίκα που θα αγαπήσω”!

Ο Γιάννης Πάριος μιλάει για τον έρωτα, τις γυναίκες την οικονομική κρίση και τη μοναξιά.

Ο Γιάννης Πάριος μιλάει στη Reallife για τον έρωτα: ”Νομίζω ότι δεν σταματάμε ποτέ να ερωτευόμαστε.  Και δεν πρέπει. Ο έρωτας είναι δωράκι. Η αγάπη είναι ευλογία. Τον έρωτα τον στέλνουν οι άγιοι. Την αγάπη ο Θεός. Το ρήμα παντρεύομαι ποτέ δεν τα άκουσα όμορφα. Βέβαια, το απότοκο των γάμων, που είναι τα παιδιά μου, είναι θείο δώρο. Δεν υπάρχει συνταγή για τη γυναίκα που θα αγαπήσω. Θα είναι απλά η γυναίκα που θα αγαπήσω. Επειδή έτυχε”.

Ποια είναι η άποψή του για την οικονομική κρίση; ”Εγώ δεν λέω δύσκολη χρονιά. Λέω δύσκολες χρονιές. Στην Ελλάδα πάντα κρίση είχαμε, το λένε και στις παλιές ελληνικές ταινίες. Βέβαια, τώρα δεν είναι κρίση, είναι πόλεμος. Είμαστε τα προσφορότερα πειραματόζωα. Πόσο αντέχει η Ελλαδίτσα με τον χαλκά; Μα αν είχαν αυτό που έχουμε εμείς θα ήταν καλύτερος ο κόσμος. Θα ήξεραν γιατί ήρθαν στη γη. Είναι σε έναν ρυθμό από τη μέρα που γεννήθηκαν μέχρι τη μέρα που πεθαίνουν. Τι έχουν; Έναν λογαριασμό στη τράπεζα και έναν αριθμό μητρώου”, λέει χαρακτηριστικά.

Κσι συνεχίζει: ”Πρόσεξε ποιο είναι το κοινό στοιχείο ποιοι λαοί έχουν το πρόβλημα: αυτοί που μας μοιάζουν. Όσο για τους Ιρλανδούς, αυτοί ειναι τρελάρες… κλιματολογικώς! Αυτοί αυτοκτονούν. Ο Έλληνας δεν αυτοκτονεί. Αργοπεθαίνει, αφού το έχει ζήσει ολόκληρο”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε