Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γ. Πλούταρχος: “Όταν κάναμε τα δυο πρώτα παιδιά η Μαρία δεν ήθελε άλλο”

Για την οικογένειά του και πώς επηρεάζει την ψυχολογία η οικονομική κρίση μίλησε μεταξύ άλλων ο γνωστός καλλιτέχνης.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Αγαπάει αυτό που κάνει και το κοινό τον στηρίζει και είναι πάντα θερμό μαζί του. Αυτό φάνηκε και την προηγούμενη Παρασκευή ο γνωστός τραγουδιστής αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του στο FIX Θεσσαλονίκης μαζί με τον Νίνο και την Μαρία Ιακώβου.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Κορίτσια για σπίτι” για την οικογένεια του, τη δημόσια εικόνα του και την οικονομική κρίση.

Ο γνωστός ερμηνευτής εξομολογήθηκε ότι η γυναίκα του στην αρχή ήθελε μόνο δυο παιδιά και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όταν ξεκίνησα με τη γυναίκα μου τη Μαρία και κάναμε τα δύο πρώτα παιδιά, δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να κάνει και τρίτο παιδί. Το δέχθηκα αμέσως, παρ’ ότι μέχρι τότε δεν είχα βγάλει το όνομα του πατέρα μου και έτσι επειδή τα κρατάμε και λίγο στον τόπο μας, ήμουν λίγο στεναχωρημένος. Από την άλλη, έπρεπε να αφουγκραστώ τη γυναίκα μου και να συμφωνήσω στη θέλησή της αυτή. Στην πορεία όμως, έπειτα από πέντε χρόνια, άρχισε η ίδια να ζητάει ένα τρίτο παιδάκι, μετά το τέταρτο και μετά το πέμπτο”.

Διάβασε στο TLIFE ¨ολα όσα αποκάλυψε για την οικογένειά της

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε