Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γ. Στάνκογλου στο TLIFE: “Παίζω κόντρα ρόλο στο Νησί!”

Ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύεται τον Ανδρέα Βανδουλάκη στο “Νησί” και μιλά στο TLIFE για το ρόλο του και τα γυρίσματα της σειράς.

Ο Γιάννης Στάνκογλου που πρωταγωνιστεί φέτος στην νέα σειρά του Mega, “Το Νησί”, που έκλεψε τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μιλά στο ΤLIFE για το ρόλο του και τα γυρίσματα στην Κρήτη.

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδύεται στη σειρά τον Ανδρέα Βανδουλάκη, τον γιο ενός πλούσιου κτηματία και ξάδελφο του Μανώλη Βανδουλάκη (Αιμίλιος Χειλάκης). Ο Ανδρέας μόλις γνωρίζει την Άννα, κόρη του Γιώργη και της Ελένης, γοητεύεται από την παρουσία της και της ζητά να παντρευτούν. Ο γάμος τους φαίνεται πως τα έχει όλα, εκτός από τον… αληθινό έρωτα. Η Άννα αισθάνεται εγκλωβισμένη κι εκείνος δεν μπορεί να την ακολουθήσει στα ταξίδια του μυαλού και της καρδιάς της.

Τι λέει όμως ο Γιάννης Στάνκογλου για το ρόλο του;
Στη σειρά κάνω τον Ανδρέα Βανδουλάκη, τον πλούσιο γαιοκτήμονα που παίρνει την κόρη του Γιώργη του ψαρά και από εκεί και πέρα ξεκινά να εκτυλίσσεται η ιστορία., με ανατροπές και ίντριγκες“. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν θέλει να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα που υποδύεται, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που δεν έχουν διαβάσει ακόμη το βιβλίο της Victoria Hislop. “Υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο και θέλω να υπάρχει ένα μυστήριο και μια ίντριγκα γύρω από το πρόσωπο του ήρωα που υποδύομαι στη σειρά“, προσθέτει.
Για το αν έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο του εκείνος απαντά ως εξής: “Παίζω κόντρα ρόλο στο Νησί και αυτό είναι που με μάγεψε από την αρχή. Γι’ αυτό δουλεύω και πιο σκληρά για να τον υποδυθώ όσο πιο πιστά γίνεται“.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε