Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γ. Τεντζεράκης στο TLIFE: ”Θα μπορούσα να είχα αποσύρει το κομμάτι”!

Ο Γιώργος που μας εκπροσώπησε στο Eurovoice με το τραγούδι ”Τι παραπάνω”, μιλάει στο TLIFE για την γεύση που του άφησε η χθεσινή βραδιά αλλά και για τα προβλήματα που υπήρξαν.

Ο Γιώργος Τεντζεράκης εμφανίστηκε χθες πρώτος στο stage του Αθηνών Αρένα και με το κομμάτι ”Τι παραπάνω” κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο καλλιτέχνης μιλάει στο TLIFE για τις εντυπώσεις του. ”Αναμφισβήτητα είχα μία πολύ θερμή υποδοχή από τον κόσμο, ένιωσα ότι το τραγούδι άρεσε κι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να έχουμε μία καλή εκπροσώπηση της Ελλάδας”, δηλώνει.

Κι απ’ότι φαίνεται τα κατάφερε μιας και μέχρι στιγμής βρίσκεται στη 4η θέση. Ωστόσο ο Γιώργος μιλάει για τη δυσκολία της διάκρισης λόγω promotion. ”Καλώς ή κακώς σίγουρα το promotion στις υπόλοιπες χώρες δεν έχει γίνει όπως στην Ελλάδα, γιατί στην Ελλάδα διεξάγεται ο διαγωνισμός κι εμείς παίρνουμε ψήφους μόνο απ’εξω. Θεωρώ δύσκολο να κερδίσουμε γιατί δεν έχει γίνει το ανάλογο promo στις άλλες χώρες. Αν ψήφιζε και η Ελλάδα θα το θεωρούσα πολύ εφικτό”.

Ποια είναι η άποψή του για τις υπόλοιπες εκπροσωπήσεις; ”Πιστεύω ότι στο διαγωνισμό υπάρχουν καλά τραγούδια, τραγούδια τα οποία δικαίως τα ψήφισαν. Θεωρώ πως το δικό μας κομμάτι επειδή είναι σε ελληνικό στίχο, δεν γίνεται εύκολα κατανοητό στις άλλες χώρες παρά μόνο σαν μελωδική ροκ μπαλάντα. Εγώ προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω για το καλύτερο”.

Ο Γιώργος αποκαλύπτει στο TLIFE πως αυτό που είδαμε στις τηλεοράσεις μας ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που παρουσίασε στο Αθηνών Αρένα. Λέει χαρακτηριστικά: ”Το χορευτικό που είχαμε στήσει δεν προβλήθηκε αρκετά σκηνοθετικά. Δεν είχαμε καλή επικοινωνία με τη σκηνοθεσία της οργάνωσης. Υπήρχε ένα ζευγάρι που έκανε μια χορογραφία και προβλήθηκε μόνο προς το τέλος του τραγουδιού. Όμως σε όλη του τη διάρκεια έκαναν πράγματα και το θέμα ήταν να περάσουμε το νόημα του τραγουδιού. Ωστόσο, παρόλο που δεν προβλήθηκε όπως θα έπρεπε, το τραγούδι βγήκε μια χαρά”.
 
Ο τραγουδιστής μιλάει και για τις αναποδιές που σημειώθηκαν στο Eurovoice όπως την αποχώρηση του Σάκη Ρουβά και της Anastacia. Πόσο τον επηρέασαν όλα αυτά; ”Όταν παίρνεις μέρος σε ένα διαγωνισμό θέλεις όλα να πηγαίνουν καλά. Όταν υπάρχει ένα ντόμινο αρνητικών εξελίξεων δεν είναι ό,τι καλύτερο. Εγώ προσπάθησα να δείξω ψυχραιμία και παρ’όλο που θα έβγαινα πρώτος και θα έπαιρνα την κρυάδα, να αντιμετωπίσω την κατάσταση με τα δεδομένα που είχα”, απαντά.

Και συνεχίζει: ”Σίγουρα θα ήταν πολύ καλό να είχε εμφανιστεί ο Σάκης Ρουβάς να δώσει μία λάμψη στον διαγωνισμό αλλά και η Αnastacia. Σεβάστηκα όμως ότι ο κόσμος ψήφισε το τραγούδι αυτό για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και έπρεπε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”.

Μέσα σε δύο μέρες έκανε 5 πρόβες. Υπήρξε θέμα γιατί ήταν πάρα πολλές οι χώρες. Επειδή όμως είχε δουλέψει έναν ολόκληρο μήνα για όλο αυτό βγήκε κατάλληλα προετοιμασμένος. ”Παρά τις αντίξοες συνθήκες και παρά το γεγονός ότι κάποια πράγματα εξελίχθηκαν αρνητικά, εγώ κατέβαλα τεράστια προσπάθεια να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω αυτό να εκτιμηθεί από τον κόσμο. Όπως επίσης ότι υπερασπιστήκαμε ένα τραγούδι το οποίο είναι σε ελληνικό στίχο και μ’αυτό τον τρόπο δώσαμε κι ένα μήνυμα προς όλα τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για την χώρα μας”, τονίζει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε